Lányok, mit tesztek ha a férjeitek tiszteletlenül beszél veletek? Hogy viselkedtek utána, hogy megértse, ezt nem lett volna szabad?
Rácsapok a fenekére és beküldöm a sarokba, hogy gondolkodjon el...
Komolyra fordítva:
Megmondom neki, hogy nem tűröm ezt. Legtöbbször nála is bejön, ha magára van hagyva. Hajlamos hisztizni, mint egy gyerek (talán ezért ugrott be egyből az első válaszom - bár alkalmazni nem szoktam), ilyenkor nem lehet egyebet tenni. A tudomására kell hozni, hogy megbántott, ő utólag mindig belátja. Csak neki is előbb jár a szája, mint az agya... (nekem is...)
22L
Megmondom neki, hogy ez rosszul esett és igazságtalan volt. Aztán mindig bocsánatot kér, ha lenyugodott. Ugyanígy működik ez fordítva is.
Szerencsére nagyon ritkán kerül ilyesmire sor.
Az én párom még el sem ismeri ha hibázott.
Túl bűszke :(
Ma 22:26!
Teljesen egyetértek veled!:D
Nálunk is így van!:D
Az én páromnak is hamarabb jár a szája,mint hogy gondolkodna!:D
Kidobtam, velem ilyet nem lehet csinálni. (Nem taktikázásból, hanem komolyan gondoltam.)
Visszakönyörögte magát, de azóta újabb hasonló eset nem fordult elő.
Nem kötekedni akarok, de akinek férje van, az már nem lány, hanem asszony. Nem akarok nagyon tudományos lenni, de nem kevés könyv ( a filozófia, az ókori bölcsességek, a pszichológia területéről) foglalkozik azzal, hogy a szavak helyes használata mennyire fontos és hogy a helytelen használat mire utalhat.
Ha szerinted lány vagy, akkor gondolom ezek az elméletek azt mondanák, hogy a konfliktusaidnak az a forrása, hogy legyél bárhány éves is, nem tudsz felnöttként működni ebben a kapcsolatban (legyen az a te hibád vagy a párodé).
Ez az én véleményem, és könnyen lehet, hogy tévedek, mert csak nagyon keveset tudok rólad, de te voltál az aki csak ennyit árult el magáról.
Remélem nem sértettelek meg, nem állt szándékomban.
23:32:
A "lányok"-ról nekem az ugrik be, hogy munkahelyemen a tesztereseket, akik mindhárman nagymamakorúak, mindenki lányoknak mondja. Pedig ők aztán jó pár évtizede férjes asszonyok. Nem kell minden szónak filozofikus jelentőséget tulajdonítani. Én sem szeretem egyszerűen látni a világot, de minden szót megrágcsálni, analizálni... na, az túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!