Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok a 13...

Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?

Figyelt kérdés

Az összeg 170 ezren felül van...

Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$

2011. szept. 4. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
89%

Azért aki ennyire toleránsan fogja fel a dolgot, azt szívesen megnézném, mikor a kedves gyermeke ugyanezt megcsinálja... ;)

Talán akkor nem volna ennyire baráti a véleménye.

2011. szept. 4. 16:38
 52/86 anonim ***** válasza:
89%
Ez tuti kamu kérdés :)
2011. szept. 4. 16:39
 53/86 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy milyen csomagban vagyunk,de pár emberrel ingyen beszélek,mert anya vmi kisvállalkozó csoportban van benne.Annyit tudok,hogy Üzleti Keret 21000 a tarifacsomag.
2011. szept. 4. 16:41
 54/86 anonim ***** válasza:
97%
hű,bakker...én ugyanannyi idős vagyok mint te,de nekem az egyszeri 3000Ft-os feltöltés is elég 2-3 hónapig.nekem otthon "kicsit" kiakadnának ezért..
2011. szept. 4. 16:41
 55/86 anonim ***** válasza:
100%

5mp alatt megtaláltam

[link]

2011. szept. 4. 16:43
 56/86 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodtan le lehet pontozni, de én is akkor is azt mondom, amit előttem páran: hazudik.

Me' vagy lesz.ja, mennyi a telefonszámla, és akkor nem megy be megkérdezni, vagy a kérdés úgy kamu, ahogy van.

Az legnagyobb gáz, ha nem igaz már az se, hogy havonta 40 ezret összedumál, és a 170 ezres számla az egyetlen, ami igaz.

....és igenis köszönje meg a szüleinek, mikor megkapják a számlát, és nekiállnak ordítozni, hogy ilyen ügyes, figyelmes, felelősségteljes 13 évest neveltek.

13 évesen szülővel mehet külföldre, de akkor minek lógna egész nap a telefonon?? Egyedül meg mit keresne külföldön??

Ez az egész úgy kamu, ahogy van.

2011. szept. 4. 16:44
 57/86 anonim ***** válasza:
23%

16:38

Ki-ki úgy fogja fel a dolgot, ahogyan akarja, de "kisribancozni" itt egy 13 éves gyereket, szerinted normális? Az én anyagi helyzetembe sem férne bele 170ezres havi telefonszámla, de a neveltetésembe sem az, hogy felnőtt létemre egy gyereknek így beolvassak. Más lenne, ha az én gyerekem lenne, de mindannyiunk gyermeke csinált már -vagy csinálni fog- butaságot, megnézném mit szólnátok, ha idegenek lekisribancoznàk őt ezért.

2011. szept. 4. 16:46
 58/86 anonim ***** válasza:
25%

lehetnétek kicsit toleránsabbak is, 13 éves és másik kontinensen volt. gondolom rokonok aggódtak érte.

barátom 27 éves, de kiküldtek neki egyszer 70 ezres netszámlát, mert az ügyintéző elrontott vmit, de szinte alig használta a netet. okostelefonok maguktól is felmennek netre mindenféléért.

szerintem mond el előtte anyukádnak. jobb ha tőled tudja meg, mintha a számlából.

bár valamit csak sejtettél azért, ha bementél megkérdezni, nem?

59/86 A kérdező kommentje:

Én nem ott kerestem.Ahol én kerestem,ott ennyit írt ki :

Üzleti Keret

21 000

tarifacsomag

Havidíj:21000 Ft

A díjcsomagban foglalt, beszédre és SMS-re felhasználható forgalom értéke:21000 Ft

Perc- és SMS-díj bármely belföldi hálózatba napszaktól függetlenül:21 Ft

Havidíj közös felhasználása:1-10 előfizetés között(ez nem tudom,mit jelent)

60/86 anonim válasza:
97%
akár igaz, akár nem.. nekem most esett ki a szemem.. szal elmegyek inkább megkeresem...
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!