Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?
Az összeg 170 ezren felül van...
Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$
Drágám, nem kötekedésből, de: Hívásfogadás:51,50,Ft/perc, híváskezdeményezés : 134 Ft/ perc
SMS-küldés: 37,50 Ft/db
Viszont az is igaz, hogy sajnos össze lehet hozni ekkora számlát. A szüleidet te ismered., neked kell tudnod, hogy, hogyan fognak reagálni. Mielőtt elmondanád, szerintem azért moss, takaríts, főzz, masszírozd meg őket.Ezek után , mikor elmondod, jobb esetben enyhülnek egy kicsit. De most már legalább tudod, hogy mennyi, az annyi. Sok sikert, és írd majd meg, hogy mi volt.
Csak anyának mondtam el,mert apa elment vhova.
Anya annyit mondott,hogy majd megbeszéljük,ha megkepta a számlát,mert nem csak én vagyok benne abba az izébe,hanem benne van Ő,a nagyi,a nagynéném meg az asszisztense.Szóval nem egyedül csináltam a számlát.De azt mondta,hogy ne idegeskedjek miatta,mert csak akkor csinálhattam én egyedül,ha aki még benne van ebbe a csomagban,az egyszer sem használta a telefonját,de ennek meg kevés az esélye.
De most megnyugodtam,mert akkor nem is beszéltem rajta olyan sokat.
Szegény fejed.
HA igaz, akkor legközelebb (ha lesz ilyen) kicsit figyelhetnél jobban.
Én komolyan nem értem, hogy miért kellett a rokonságot, barátokat végighívogatni egy másik kontinensről minden nap. Nem lett volna elég mondjuk egyszer mikor megérkezel, aztán egyszer vmikor a nyaralás alatt még egy alkalommal? Milyen egetverő, érdekes dolgok történtek veled amit azonnal el kellett mondanon fűnek, fának, bokornak? Én, ha 13 évesen eljutottam volna egy másik kontinensre, akkor magával a környezettel, a látnivalókkal lettem volna elfoglalva, nem azzal, hogy na kit hívjak meg kinek e-mailezzek. Még csak az se lehetett, hogy jaj de féltettek, mert biztos volt veled felnőtt, mivel még csak 13 vagy.
Elég lett volna annyit tenned, hogy sokat fotózol, aztán otthon áthívsz mindenkit és megmutatod a képeket.
elég sok..
amúgy milyen telefonod van? (csak érdekel.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!