Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok a 13...

Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?

Figyelt kérdés

Az összeg 170 ezren felül van...

Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$

2011. szept. 4. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
85%

hallod nekem az 1000 forint egy hónapra is sok

Rohadt nagy csitri vagy.

Ha tudnád mit jelent dolgozni... Ásd el magad az lesz a legjobb

14/L

2011. szept. 4. 16:08
 12/86 anonim ***** válasza:
100%

170 000?? Jesszus, hogy tudsz ennyit dumálni?

Ha én szülő lennék el is venném a telefonod, vagy kártyásra váltanám és egyzserűen nem adnék pénzt a feltöltésre...

13/86 anonim ***** válasza:
100%
Elvenném a telefonját az tuti
 14/86 anonim ***** válasza:
93%
Eleve nem adnék gyerek kezébe mobiltelefont,pláne nem számlásat.170ezres számláért fél évig minden házimunkát vele végeztetnék,hogy tudja mi az dolgozni valamiért.
2011. szept. 4. 16:10
 15/86 anonim ***** válasza:
100%

tekintve, hogy nem kicsit el vagy kényeztetve, gondolom a te szüleid le se szarják, boldogan kifizetik.

Én tuti, hogy megtanítanálak arra, hogy mi a munka, akármennyit keresek is, egy jó darabig te takarítanál a lakásban, de úgy, hogy ragyogjon, egy kis mocskos meló nevelő hatással jót tenne neked. Utána kétszer is meggondolnád, nem ér-e rá az a roppant fontos dolog, amit azonnal meg kell osztani mindenkivel. Na meg 3-4 hónapig nem kapnál semmit kaján kívül, meg ami nagyon szükséges (vagyis rucikat, szupcsi dolgokat, műkörmöt, stb,stb,stb...

2011. szept. 4. 16:10
 16/86 anonim ***** válasza:
90%

170 ezer az nagyon sok!!!! elmondtad már a szüleidnek??

Tuti hogy ezért fogsz kapni büntit, lehet hogy nem is kicsit!

2011. szept. 4. 16:11
 17/86 A kérdező kommentje:

Én sem tudom,hogy lett ennyi...Tényleg nem beszéltem sokat,csak akkor,amikor nagyon fontos volt meg a barátomat,a legjobb barátnőmet,a nagyit és az unokatesómat hívtam mindennap.

Bár egyszer bekapcsolva maradt a mobilnet,szóval lehet amiatt is.

18/86 anonim ***** válasza:
100%

kifizetném

és elvenném a kártyát, kapna feltöltőset.

vagy vegyen magának a saját nevére és fizesse vagy legyen adóssága, de az én nevemben

19/86 anonim ***** válasza:
100%

1 ha ekkora összegű számlád van, hogyhogy nem korlátozta le a szolgáltató

2 ha a szüleid olyan hülyék, hogy nem korlátozták az összeget és a havi 40ezres telefonszámlát szó nélkül kiperkálják, akkor egy dádát se fogsz kapni

3 nem hiszem, hogy ha többször tudsz egy hónapban külföldre menni, és bármit megvesznek a szüleid, akkor gond lenne ekkora összeg

+1 viszont egyet tudok, 5-6 év múlva, amikor már a saját fizetésedből kéne megélned, akkor még mindig nem fogod tudni megérteni, hogy mi a pénz és a mögötte lévő munka értéke...

2011. szept. 4. 16:12
 20/86 A kérdező kommentje:
Nem mondtam még el nekik,csak jövőhéten kapja anya a számlát,én bementem megkérdezni a boltba.
2011. szept. 4. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!