Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?
Az összeg 170 ezren felül van...
Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$
Most megnéztem a telenor oldalán,hogy az üzleti keret 21000be mennyi a percdíj és ott 21 Ft.
Azt nem írják,hogy külföldön mennyi,szóval nem tudhattam.Nem én tehetek arról,hogy a telenor nem képes oda írni a külföldi percdíjakat.
"a szolgáltatós sms-eket nem olvasom el soha"
nna ha neked 13 évesen ilyen elveid vannak, akkor várjad csak a szülői reakciót, és legyél MEGLEHETŐSEN büszke magadra, hogy ez neked sikerült....
háh... szánalmas..
Miért vagyok én agyhalott?! :O
Megakartam nézni a telenor oldalán,hogy mennyi a perdíj külföldön és nincs ott.Erről nem én tehetek.
De tessék,hogyha te megtalálod,akkor ügyes vagy :
Ha nagyon érdekelt volna a percdíj, akkor bemész a szolgáltatóhoz megkérdezni pontosan úgy, ahogyan most tetted a számlád miatt. Nem olyan nehéz kideríteni az ilyesmit. Én is Vodafone üzleti előfizetős vagyok, és én sem találtam meg, de egy vodafone üzletbe betérve választ is kaptam. A különbség, hogy engem érdekelt annyira, hogy bemenjek megkérdezni. Téged is érdekelhetett volna, pláne úgy, hogy a szüleid fogják kifizetni, amiért megdolgoztak.
23N
Jó, akkor tisztázzunk valamit.
Ilyen nincs.
Minden szolgáltatónak van forgalomfigyelési csoportja.
Ez alapból 13.000-25.000, amennyiben ezt meghaladod akkor a forgalomfigyelési csoport felhív és két napon belüli hóközi befizetésre kötelez.
Ha a szerződés kötést követő két három hónapban beáll a forgalmad 40.000Ft körül és a számla időben teljesítésre kerül többet nem kérdnek hóközi befizetést, csak abban az esetben ha a forgalmad meghaladja az átlagos számlád összegét plusz 25%.
Ez jóval meghaladta a 40.000Ft+25%-ot.Így ha nem érnek el telefonon akkor azonnal megszüntetik a kimenő hívások kezdeményezésének lehetőségét.
Tehát vagy családi csomagban vagytok és a szüleid rendkívűl magas számlákat csinálnak minden hónapban, vagy a kérdés nem igaz.
Azt írod lenne jobb dolgod is vasárnap délután mint hogy itt ülj.
Senki nem mondta, hogy csinálj 170.000Ft-os számlát, így kicsit több tiszteletet, ha kérhetnénk.
Lehet, hogy anyáddal és apáddal megengedheted magadnak ezt az stílust de itt nem.
Főleg azért mert hazudozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!