Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok a 13...

Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?

Figyelt kérdés

Az összeg 170 ezren felül van...

Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$

2011. szept. 4. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
98%
17 éves vagyok, volt, hogy Skóciából küldtem naponta a szüleimnek SMS-t 2 héten keresztül, mégse volt több a mobiltelefon számlám 5ezer forintnál. Átlag havi 2-3 ezer a számla, pedig naponta többször is telefonálok. A szüleid helyében kifizetném, majd mennél szépen nyáron 2 hónapot nyárimunkázni, és minden egyes elpofázott forintot visszafizettetnék veled. Az sem érdekelne, ha az egész nyarad munkával telne.
2011. szept. 4. 16:31
 42/86 A kérdező kommentje:

Most megnéztem a telenor oldalán,hogy az üzleti keret 21000be mennyi a percdíj és ott 21 Ft.

Azt nem írják,hogy külföldön mennyi,szóval nem tudhattam.Nem én tehetek arról,hogy a telenor nem képes oda írni a külföldi percdíjakat.

2011. szept. 4. 16:32
 43/86 anonim ***** válasza:
88%
Elvenném a telefonját és az internetet is kikapcsoltatnám az év további részére, kb. ennyi. Lehet lepontozni, de én biztos megtanítanálak a pénz értékére. Egyébként mi is jól keresünk a férjemmel (1 millió felett viszünk haza ketten), de a gyerekeink még véletlenül sem játszanának meg egy ilyet, pedig ők már egyetemisták.
2011. szept. 4. 16:34
 44/86 anonim ***** válasza:
81%
Aki gazdag, az megengedheti magának, hogy hülye legyen. Mi a gond?
2011. szept. 4. 16:35
 45/86 anonim ***** válasza:
98%

"a szolgáltatós sms-eket nem olvasom el soha"

nna ha neked 13 évesen ilyen elveid vannak, akkor várjad csak a szülői reakciót, és legyél MEGLEHETŐSEN büszke magadra, hogy ez neked sikerült....

háh... szánalmas..

2011. szept. 4. 16:36
 46/86 anonim válasza:
93%
Lehet miután megkapom a számlát nem lenne gyerekem....
2011. szept. 4. 16:37
 47/86 anonim ***** válasza:
99%
Az lehet, hogy gond nélkül kifizetitek az évi közel 1 milliós telefonszámlát,de az nem érdekli anyukádat, hogy milyen hatással van egy fejlődésben lévő gyerek agyára, ilyen mennyiségű mikrohullám?
 48/86 A kérdező kommentje:

Miért vagyok én agyhalott?! :O

Megakartam nézni a telenor oldalán,hogy mennyi a perdíj külföldön és nincs ott.Erről nem én tehetek.

De tessék,hogyha te megtalálod,akkor ügyes vagy :

[link]

49/86 anonim ***** válasza:
98%

Ha nagyon érdekelt volna a percdíj, akkor bemész a szolgáltatóhoz megkérdezni pontosan úgy, ahogyan most tetted a számlád miatt. Nem olyan nehéz kideríteni az ilyesmit. Én is Vodafone üzleti előfizetős vagyok, és én sem találtam meg, de egy vodafone üzletbe betérve választ is kaptam. A különbség, hogy engem érdekelt annyira, hogy bemenjek megkérdezni. Téged is érdekelhetett volna, pláne úgy, hogy a szüleid fogják kifizetni, amiért megdolgoztak.

23N

50/86 anonim ***** válasza:
88%

Jó, akkor tisztázzunk valamit.

Ilyen nincs.

Minden szolgáltatónak van forgalomfigyelési csoportja.

Ez alapból 13.000-25.000, amennyiben ezt meghaladod akkor a forgalomfigyelési csoport felhív és két napon belüli hóközi befizetésre kötelez.

Ha a szerződés kötést követő két három hónapban beáll a forgalmad 40.000Ft körül és a számla időben teljesítésre kerül többet nem kérdnek hóközi befizetést, csak abban az esetben ha a forgalmad meghaladja az átlagos számlád összegét plusz 25%.

Ez jóval meghaladta a 40.000Ft+25%-ot.Így ha nem érnek el telefonon akkor azonnal megszüntetik a kimenő hívások kezdeményezésének lehetőségét.

Tehát vagy családi csomagban vagytok és a szüleid rendkívűl magas számlákat csinálnak minden hónapban, vagy a kérdés nem igaz.

Azt írod lenne jobb dolgod is vasárnap délután mint hogy itt ülj.

Senki nem mondta, hogy csinálj 170.000Ft-os számlát, így kicsit több tiszteletet, ha kérhetnénk.

Lehet, hogy anyáddal és apáddal megengedheted magadnak ezt az stílust de itt nem.

Főleg azért mert hazudozol.

2011. szept. 4. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!