Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?
Az összeg 170 ezren felül van...
Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$
Édes krisztusom...én akkor rosszul vagyok mikor 3000 fölé megy... 170000 :O megőrülök, még nem is láttam egyben ennyi pénzt:D
21/L
De én nem tudtam,hogy ilyen sok lesz...Júliusban is voltunk nyaralni,ott sem beszéltem többet ennél,mégsem lett ennyi.
És anya egyszer sem szólt,hogy ne beszéljek rajta sokat.
Szerintem ez csak egy provokáló kitalált kérdés.
Pusztán csak szórakozol,hogy mások mennyire beveszik amit 2 perc alatt találtál ki.Ilyen még véletlenül sincs.
Ha meg igaz(bár erősen kétlem) remélem anyádnak lesz annyi esze,hogy végleg elveszi a telefont tőled,és megtanít arra,hogy értékeld a pénzt.Mert erre eddig nem tanított meg,főleg hogy te ekkora összeget " ici-picit nagy összegű"-nek nevezel.
icipicit?
Anyáméknak kettőjüknek nincs ennyi pénzük havonta. Abból tartanak el két egyetemista gyereket és saját magukat.
Szégyelld magad!
170ezr... anyu,én,párom éves szmlája ninxs ennyinekem amx volt 25.akkor vették e a telefonom...25l
krianyum ezért 3hóig dolgzik...
Nem találtam ki,már emiatt 2 napja rosszul vagyok,mert félek,hogy anyáék mit fognak szólni.
Jobb dolgom is lenne vasárnap délután,mint hogy itt üljek,elhiheted.
Azt sem tudtam,hogy külföldön menny a percdíj.
hátbasszus, elég durva a 170 000...anya nem keres annyit egy hónapban. de bízik bennem, és nem kártyás telefonom van.
amúgy lehet hogy valamit elszámoltak. azért érezned kéne.
egyébként barátnőmnek 50 000 lett (neked volt már annyi, de neki ez nagyon sok) aztán bementek reklamálni és kiderült hogy amikor wifire csatlakozott akkor valahogy a pannonos fizetős netre sikerült. és nem kellett kifizetniük.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!