Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit csinálnátok a 13...

Szülők! Mit csinálnátok a 13 éves lányotokkal, ha egy ici-picit nagy összegű telefonszámlát kapnátok miatta?

Figyelt kérdés

Az összeg 170 ezren felül van...

Anya fizeti a telefonszámlámat mindig,eddig 40 fölé sosem ment.Csak hát augusztusban többször is mentem külföldre(másik kontinensre és azt mondják,hogy emiatt lett sok) és hát egy ici-picit sokat telefonáltam meg ahol nem volt WiFi,ott felmentem a 3G-re :$

2011. szept. 4. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
90%
az most tök mind1 hogy TE hol kerested, béna voltál és nem találtad meg. Megkapod smsben is külföldön és fenn van az interneten is...szal buktad
2011. szept. 4. 16:49
 62/86 anonim ***** válasza:
97%
sztm csak kifogásokat keresel, hogy fedd le magad és közben nem is érdekelt egy percig sem
2011. szept. 4. 16:50
 63/86 anonim ***** válasza:
97%
Tessék itt vannak a Roaming díjak: [link]
2011. szept. 4. 16:50
 64/86 A kérdező kommentje:

Baxus,én nem azért írtam ki ide egy kérdést,hogy pár ember elkezdje,hogy így kamu,úgy kamu.Félek,fáj a hasam,hánynom kell,mert nem tudom,hogy anya mit fog szólni.Én nem gondoltam,hogy sok lesz annyira,de a barátnőm mondta.Utána meg én is megijedtem és nem akartam várni jövő hétig.

De mostmár mindegy,itthon vannak anyáék és elmondom neki,mer tnem akarok a suliba is ezen gondolkozni .

2011. szept. 4. 16:52
 65/86 anonim ***** válasza:
98%
Te atya úristen.... Ez eszméletlenül sok. Hát csak gratulálni tudok hogy 13 évesen olyan fontos dolgaid vannak hogy havi 40 et elpofázol... Én fél év alatt nem beszélek ennyit telefonon. Másrészt 13 évesen mi olyan fontos van amiért hívnod kell mindenkit? mi? mert szerintem semmi. Hogy van egy telefonod az oké mert nem árt ha van hogy a szüleid el tudjanak érni. De ehhez a 170 ezres számlához csak gratulálni tudok. Hogy én mit csinálnák ezzel az jó kérdés az tuti hogy 1 évre el venném a telefonodat és a kártyádat és kapnál valami olcsó szir sz@rt feltöltő kártyával 3000 Ft-al amit fél évre adnám oda. Azt vagy megoldod a feltöltést vagy nem. De mi a sz@rért kellett külföldön ráadásul másik kontinensen rá menned 3G-re??? minek arra neked semmi szükséged nem vagy üzlet ember hogy fontos emailt várjál, ez még itthon is drága meg eun belül más országban is eszméletlenül sok. Ha az én lányom lennél akkor telefon elvétel, határozatlan ideig szoba fogság, internet ki kapcsolás kivéve hétvégenként, és még jó pár dolog lenne amiben korlátoználak. Ha ezt a szüleid megtudják akkor ne lepődj meg semmin. Szerintem 13 évesen nem érdemel meg az ember se komoly telefont se előfizetést mert még fogalmuk sincsen semmiről a világon. Nem azért de ez a 170ezer FT valakinek ez a 2 havi fizetése!!! Nekem persze még ennyi sincs a fizetésem sőt kicsivel több mint a fele ennek... Az tuti hogy mindent elvennék tőled.
2011. szept. 4. 16:53
 66/86 anonim ***** válasza:
78%
írd meg majd hogy mit mondtak! Sok sikert!! :))
2011. szept. 4. 16:54
 67/86 anonim ***** válasza:
97%

Az szép.

Ha én egy hónapban 4000főlé megyek ég a fejem. Oké, hogy ti gazdagok vagytok és megtehetitek, de akkor is ez nagyon sok.

Az a minimum, hogy elmondod anyukádnak még MA! és eztán magadtól elvégzel házimunkát, és az elkövetkező egy évben csak arra kérsz pénzt amire feltétlenül szükséged van. 20. cipőre, pólóra, gatyára, körömlakkra stb... nem kérsz, csak ha pl valamiből az utolsó db is szét megy. És tanulsz mint a güzü.

2011. szept. 4. 16:54
 68/86 anonim ***** válasza:
92%
írd meg mi volt!
2011. szept. 4. 16:56
 69/86 anonim ***** válasza:
97%
Atarohadt:O Nekem 1500 elég 3 hónapra.Amúgy a szüleim együtt nem keresnek 170e-t egy hónapban:/
2011. szept. 4. 16:57
 70/86 anonim ***** válasza:
97%
Alapból 21000ft-os üzleti díjcsomagod van 13 éves létedre,,ennek bőven elének kellene lennie,,de Te csinálsz 40000ft-ot,,amiért ugye semmit nem szólnak hanem fizetik és kész,,,tartok tőle,hogy most sem lesz még ejnye-bejnye sem.....
2011. szept. 4. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!