Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek nyugodt, szerény,...

Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?

Figyelt kérdés

Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?

Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...

Mindig így járok.

2011. aug. 25. 12:12
 71/92 anonim ***** válasza:
58%
Na ez nemi magyarazatra szorul, megis mibol gondolod, hogy eszakra hmm?
2011. aug. 27. 18:31
 72/92 A kérdező kommentje:
Ha szegedi vagyok, akkor kizárt a dél, kivéve, ha vajdasági vagy.;)
2011. aug. 27. 18:33
 73/92 anonim ***** válasza:
58%
Romaniai vagyok, ugyhogy kiegyezhtunk egy eszak- keletbe :D
2011. aug. 27. 18:35
 74/92 A kérdező kommentje:
Na, látod...:P
2011. aug. 27. 18:36
 75/92 A kérdező kommentje:
De, elég ,tág fogalom, az az észak-kelet. Vagyis, nehezen találnám meg így azt az ,,itt,,-et.
2011. aug. 27. 18:37
 76/92 anonim ***** válasza:
62%
Én 22 vagyok, és nem vagyok partiarc, egyáltalán. Viszont nem vagyok tipikusan otthonülős sem... én inkább moziba, színházba, kiállításra (főleg színházba :D) járok, vagy néha a barátokkal csavargok a kivilágított belvárosban. Még mindig nyugodtabb vagyok, gondolom, mint a minden este diszkóba járó csajok, de nem vagyok egy penészvirág sem :).
2011. aug. 27. 18:57
 77/92 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 27. 18:58
 78/92 anonim ***** válasza:
62%
Én is ilyen otthonülős típus vagyok, hellyel-közzel. Most már a gyerekek miatt menni kell mindenfelé, de korábban nagyon szerettem otthon lenni. Hála Istennek viszonylag hamar megtaláltam a páromat, 10 éve vagyunk együtt, már két közös csemetével. Bulizni kb. 20 éves korom óta nem járok egyáltalán. Nem szeretem a részeg, betépett embereket nézegetni, én magam meg nem élek ilyesmivel. Szóval vannak még ilyen nők szép számmal, csak valószínűleg rossz helyen keresed őket.
2011. aug. 27. 19:00
 79/92 A kérdező kommentje:

Én is szeretek színházba, moziba járni...

De, írtam is, nem szó szerint otthonülősre gondoltam, a programok amiket írtál ezek ok.:)

2011. aug. 27. 19:00
 80/92 anonim ***** válasza:
58%

Amikor ismerkedsz, kérdezz rá nyogodtan, hova menne szívesen randira. Megkérdeztem páromat, hova vinne randira ha összejönnénk? Felsorolt néhány dolgot (kirándulás, McDonalds, mozi), amik ellen nem volt kifogásom. Megkérdeztem hogy és táncolni? Nagyon féltem, hogy kiderül hogy valami Fred Astaire, de szerencsére jött egy félénk válasz: - Hát azt már kevésbé...

Erre azt feleltem, hogy hála annak a magasságosnak!!!:)))

Megkérdezte, miért az kizáró ok lenne, ha szeretne táncolni? Mondtam, hogy mivel nekem botlábam van, nem hiszem hogy nagyon összeillő pár volnánk és amúgy sem szeretek diszkóba járni. Azt mondta, abból már ős is rég kinőtt.

Már az elején tisztáztuk, nem is volt ebből később se probléma.

Jól elvagyunk otthon, mint a befőtt. Összeillünk, ez a lényeg.

33N

2011. aug. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!