Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?
Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?
Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...
Mindig így járok.
,,Aha de ez fordítva is igaz. Pörgős élete is lehet úgy az embernek, hogy nem piál, drogozik, bulizik, pasizik. Na? Általánosítasz, az nagy baj veled... ,,
Tudom, h lehet. De, az miért baj, ha nekem inkább a nem pörgős csajok jönnek be?
,,s igen, van aki azért csinálja. Pl én is. Miért ne csinálnék amikor a családban van fotós, ingyen van és szeretem a testem? Nem mutogatom pedig mindenkinek. És képzeld el ez a fotós más felkéréseket is kap és még egyik pasi sem dobta ki a csaját amiért az szép fotókat készíttetett a pasinak ajándékbe a tesómmal (aki természetesen nő). ,,
Ebben a témában általánosítottam, bocsánat. De, szerintem ritka az ilyen Nő, aki ezért készít ilyen fotót.
Nem dobta ki a pasija, m annak a pasinak az a jó, és azzal nincs is baj,ha az ember a párjáról akar olyan fotót és akkor készítenek.
,,Csak én nem értem a logikádat? Az teljesen rendben van hogy egy alig megismert, sosem látott netes ember képet kér egy lányról, de az már baj ha az a lány olyan képet küld ami neki tetszik és amit nem szégyell? Hát nem azért de ha egy netes emberke képeket kérgetne rólam én sem azt gondolnám, hogy na ez most az apácaruhámban kiváncsi rám mert a neten nem az szokott lenni...,,
Azért mentünk át msn-re, m megkedveltük egymást, akkor viszont látni szeretném, h kivel beszélgetek, vagy esetleg kivel fogok majd találkozni, nem?
Még annyi, hogy a nyugodt, a visszafogott és a szerény (amiket felsoroltál) nem zárja ki azt, hogy társaságba járjon az illető. Neked az jobb, ha otthon besavanyodik? Ha időnként eljár valahova, attól még lehet szerény. Szolid, visszafogott társaság is van (nem varrókör, haladj a korral). Amúgy meg ha ilyenre vágysz, akkor egyenesen málét keresel. Ami pedig nem előny egy nőnél (egy férfinál se persze).
(már nem is mérges) 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!