Minek örülnétek jobban: ha a lányotok bulizós, pasizós lenne; vagy ha otthonülős, visszahúzódó?
Én az itthonülős kategória vagyok, az unokahúgom meg a másik típus. Ma beszélgettek az anyukájaink és az övé azt mondta hogy örüljön neki az enyém hogy ilyen vagyok.
Én viszont nagyon nem örülök neki, hogy ilyen vagyok, mert sokkal jobb lenne ha népszerű lennék...
partyk bulik 4vere :DD
én nagyon bulizós vagyok.. elég sokat iszok. de cigizni sosem. szüz vagyok még jó a tanulmányi eredményem. szval szerinte ezzel így nincs semmi probléma. 15/L
13-14 évesen nagyon otthonülős voltam, még a barátnőimmel sem lehetett elzavarni fagyizni.
anyám attól félt, h a nyakán maradok.
most, 10 évvel később meg minden hétvégén van valami programom (ez nem azt jelenti, h talajra iszom magam), szóval buli, kirándulás, élvezem az életet, ismerkedek :)
anyum örül neki, h nem vagyok besavanyodott, unalmas kékharisnya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!