Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?
Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?
Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...
Mindig így járok.
Én 20 éves koromtól nyugis vagyok. Bulizni, diszkókba már nem járok, max összeülős esték barátokkal, kávézgatás, koktélozás valahol, egy jó beszélgetés és ennyi :) 18 évesen kezdtem el bulizni, 20 éves koromig minden hétvégén diszkóztam, soha nem ittam, csak táncoltam. Ezzel ki is éltem magam. Mostanában olvasok, tanulok, tvzek, gépezek, és kiéltem már magam, nem hiányzik a "pörgés". De begyepesedett sem vagyok azért.
22/L
Ue. van tele nekem is a tököm.
Nem azt mondom, h soha nem menjünk sehová, de mikor egy héten már 3* akkor sok.
Miért baj ha valaki pörgős? Miért szúrja a szemét a pasiknak hogy nőnek ma már nem csak annyi a lehetősége hogy ül otthon és szüli a gyerekeket mint egy tenyészállat és kiszolgálja az urát?
Attól hogy valaki pörgős és belevaló még szerethet otthon lenni is és nem biztos hogy bulizós.
Én pl antibulizós, cigizős, ivós, stb vagyok, minden ilyet elitélek, és szeretek otthon lenni de vannak nagyobb vágyaim is annál és nem fogom hagyni hogy uralkodjanak rajtam.
Nem is arra gondoltam, h begyepesedett.:)
Jó lehet az embernek nyugalomban is érezni magát... séta a természetben, csónakázás, mozizás...
Annyira rossz, h egyre több Nő rámenős, tele van a gépje magáról készült pucér fotókkal...
Udvarolni sem lehet, és nem lehet hagyni a dolgokat, h magától kibontakozzanak. Minden olyan elhamarkodott.
És már attól is tartok, h lehetetlen olyan Nőt találni, aki tud szeretni, és tud csak egyet szeretni (párját) és megbecsüli ha szeretik.
Én is ilyen vagyok. Szívesebben járok könyvtárba mint bulizni. Többet ér nekem egy nyugis este egy jó könyvvel bármilyen bulinál. :)
És ez nem jelenti azt, hogy uncsi tenyészkanca volnék. Mindenki más. Talán rossz helyen keresgélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!