Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek nyugodt, szerény,...

Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?

Figyelt kérdés

Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?

Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...

Mindig így járok.

2011. aug. 25. 12:12
 21/92 anonim ***** válasza:
71%

1.vagyok

Ugyon úgy vagyok, mint az utolsó, én is mennék-sétálni, bármi, de nem buli!csak ne üljek itthon. De a párom az ellenkezője.Ő itthon szeret lenni, sokat dolgozik az igaz, de esténként olyan jó lenne, ha elmennénk sétálni vagy valami, de nem :( nem bírom így sokáig.

2011. aug. 25. 12:50
 22/92 anonim ***** válasza:
34%
ma 12:46-erre íirtam
2011. aug. 25. 12:51
 23/92 anonim ***** válasza:
28%

Aha de ez fordítva is igaz. Pörgős élete is lehet úgy az embernek, hogy nem piál, drogozik, bulizik, pasizik. Na? Általánosítasz, az nagy baj veled...

És igen, van aki azért csinálja. Pl én is. Miért ne csinálnék amikor a családban van fotós, ingyen van és szeretem a testem? Nem mutogatom pedig mindenkinek. És képzeld el ez a fotós más felkéréseket is kap és még egyik pasi sem dobta ki a csaját amiért az szép fotókat készíttetett a pasinak ajándékbe a tesómmal (aki természetesen nő). Nahát micsoda elvetemült világ!

2011. aug. 25. 12:51
 24/92 anonim ***** válasza:
78%

van egy barátnőm, aki csak a környéken hajlandó sétálni velem, v. a másik b.nőnkkel, de soha sehova nem menne.

ő nagyon kedves, értékes, szerény szűz csaj, minden káros szenvedélytől mentes.

viszont elvárja, hogy a királyfi, akire 22 éve vár, ugyanilyen tökéletes legyen, és mellé még helyes is (ez a barátnőm viszont nem szép, átlagos).

sőt, azt is elvárja, hogy majd ez a hiperszuperjó pasi őt majd megtalálja annak ellenére, hogy otthon ül, és neten sem ismerkedik.

én is imádok otthon ülni, gépezek, olvasok, gyöngyöt fűzök, tanulok stb.

de emellett szeretek sétálgatni, piknikezni, barátaimmal egy csendes kávézóban beszélgetni - és igen, a "szépséghibám", hogy szombatonként partizni is egy cigifüstös helyen.

viszont nem flörtölök, és nem iszok fél pohárnál többet, mert utálom az ital ízét.

a barátom így is szeret.

nem mindenki qva, aki néha bemegy egy disco-ba, klubba.

20/L

2011. aug. 25. 12:55
 25/92 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, közel sem vagyok ilyen, és nem is ilyesmire gondoltam az elhamarkodás alatt.

Mondjuk, engem meg az húzott fel, h most épp neten ismerkedtem (tudom, h sokak szerint hülyeség, és ált. nem itt szoktam ismerkedni, de ez most lényegtelen), kedvesnek tűnt a csaj, szerénynek, rendesnek, átmentünk msn-re, kértem fotót, erre egy pucér fotót kapok. Ok, h sexy, meg stb, de, amikor így kell ismerkedni, abból nem kérek. Kül., inkább leszek agglegény, minthogy olyan párom legyen, aki maga sem tudja, h hányan ... vagy esetleg a szomszéd számítógépén pont a páromról van egy intim fotó.

2011. aug. 25. 12:56
 26/92 A kérdező kommentje:
Nem folyton otthon ülésre gondoltam és azt sem mondtam, h k.rva az aki bemegy discóba,vagy hasonló.
2011. aug. 25. 12:59
 27/92 anonim ***** válasza:
16%
Csak én nem értem a logikádat? Az teljesen rendben van hogy egy alig megismert, sosem látott netes ember képet kér egy lányról, de az már baj ha az a lány olyan képet küld ami neki tetszik és amit nem szégyell? Hát nem azért de ha egy netes emberke képeket kérgetne rólam én sem azt gondolnám, hogy na ez most az apácaruhámban kiváncsi rám mert a neten nem az szokott lenni...
 28/92 anonim ***** válasza:
66%

Tavaly májusban voltam utoljára egy egyetemi bulin, szakest volt.

Nyugodt, higgadt, családcentrikus, kiegyensúlyozott lány vagyok, és huszonéves.

Persze, el-el járok kirándulni, felolvasó estekre, színházba, moziba, kávézni a barátnőkkel, de nagyon ritkán.

A munka és a suli mellett örülök, ha leülhetek egy jó könyv, vagy egy jó film (a régi kosztümös filmeket szeretem :) ) társaságában, vagy szombat este a tűz mellé a legjobb barátnőmmel egy üveg bor társaságában.

És nincs párom...

Ördögi kör egyébként, mivel nincs igényem a dorbézolós élethez, nincs nagyobb, több tíz emberből álló baráti társaságom, így az ismerkedés is nehezebben megy.

Időközönként jönnek "jelöltek", de vagy túl pörgősnek érzem őket magamhoz, vagy nagyon gyerekesnek... Holott húszas éveik végén járó srácokról beszélek. Akikkel már megérteném magam, minimum harminc körül mozognak, és szóba sem állnak velem, mert mi van, ha majd én is megőrülök, hiszen egy fiatal kis csitri vagyok.

Így hát, megvárom, míg fizikailag is hozzáöregszem a lelki szintemhez, addig meg igyekszem kellemesen, kényelmesen eltölteni az időmet a családommal, és a kevés, de annál értékesebb barátaimmal. :)

22L

29/92 anonim ***** válasza:
26%
Én vagyok a mérges 12:49. Már egy kicsit kezd elszállni a mérgem. Hozzáteszek még valamit, kérdező: ha hiszed, ha nem, lendületes vagyok, szeretek élni, időnként táncolni, bulizni, koncertre menni, beülni valahova meginni egy italt, kocsikázni, társaságba járni, ÉLNI, én húzom felfelé a pasikat, mert a legtöbb tunyulós kocka, akiket ismerek, és mégis szűz vagyok. Hiszed-e? Így is lehet, mert én így döntöttem, pucér kép pedig még sosem készült rólam. Ja, és 26 vagyok.
 30/92 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, egyszerűen idióta vagy nincs jobb szó.

Te tényleg azt hiszed, hogy a csaj magáról küldött a neten pucér képet, mikor elég kimennie az utcára és minden ujjára jut valaki?

Ez a pasik szórakozása, kiadják magukat nőnek, de képtelenek eljátszani a nőt.

Amikor ilyet látsz, hogy "ismerkedjünk fiúkák" meg "camsex velem :P" annak 99,9%-a unatkozó vagy meleg pasi.

2011. aug. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!