Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek szerinted ilyen...

Léteznek szerinted ilyen emberek? Pl Mo-n.

Figyelt kérdés

Ezen mindíg elgondolkodtam csak úgy érdekességből.

Hogy léteznek-e olyan emberek, akik pl tudják magukról hogy vmi betegségük van (teszem azt pl Hepatitis , AIDS [hív pozitívság] , Syfilis stb...) de nem szólnak a párjuknak, velük lévő embernek és megfertőzik őket. Vagy még megkérdezésre is letagadná.

Utólag vajon bevallanák a másiknak?

Csak kérdezem, velem nem fordult elő ilyesmi hála istennek, de ez érdekel, mert sok amcsi filmbe is olyan van hogy "nah csak azért is megfertőzök még 20 embert" stb.

Szerinted léteznek ilyenek pl Magyarországon? Mennyi ennek a valószínűsége?

Milyen jelzővel illetnéd az ilyen embereket?:)

2011. aug. 20. 20:24
 1/9 A kérdező kommentje:
*letagadnák elírtam bocsi
2011. aug. 20. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert oké olyan előfordul hogy nem tud a betegségéről, azt mondja h (mert azt hiszi hogy) nincs közbe mégis....bár az ilyen embereket sem értem. Ti értitek?:O
2011. aug. 20. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, hogy mennyire országfüggő, szóval, hogy Mo.-n hogy van ez. De ez bűncselekménynek minősül. Ha szánt szándékkal megfertőz mást.
2011. aug. 20. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, az egyik ismerősöm párja a halála előtt vallotta be, rengeteg emberrel volt, itt is külföldön is, az ismerősöm azóta elmegyógyintézetben van.
2011. aug. 20. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Mi baja volt?

Elmegyógyintézet?

2011. aug. 20. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:

A nagy számok törvénye alapján sajnos léteznek (bár még nem hallottam ilyen sztorit).

Hogy minek nevezném az ilyet? Gyilkosnak! Túlzás nélkül. És nem is akármilyen gyilkos az ilyen hanem sokkal rosszabb azoknál akik mondjuk lepuffantanak másokat az utcán. Mert ha belegondolunk melyik rosszabb: ha úgy ölnek meg hogy azonnal meghalsz (vagy esetleg pár napon belül a kórházban) vagy ha a halálod előtt még adnak neked időt beleőrülni a tudatba hogy te gyakorlatilag már halott vagy.

Aki ilyenre képes azt én börtönbe zárnám és minden nap azzal kéne éljen hogy lehet hogy a mai az utolsó mert lehet hogy mindjárt viszik kivégezni. Higgyétek el ez rosszabb a tényleges halálbüntetésnél.

2011. aug. 20. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Aids-es volt, az ismerősöm elment a bejelentés után szűrésre és pozitív lett. A legszebb, hogy az állapota nagyon jó, akár 10-20 évig élhetne, most még tünetmentes, de az agya megbomlott, nem tudta feldolgozni.
2011. aug. 20. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
ilyen csak az amerikai filmekben van... [link]
2011. aug. 20. 21:39
 9/9 A kérdező kommentje:

eez egy HIV per...hogy hogy csak a filmekbe van?

amúgy " a nagy számok törvénye miat...."

Ezt úgy érted hogy rengeteg ember ilyen?:O

2011. aug. 20. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!