Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?
Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?
Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...
Mindig így járok.
Előre is bocsánatot kérek a kivételektől, de ha valaki pörgős (és itt nem a sz@jha kategóriára gondolok), az önmagában szerintem jobb, mert amikor "otthon ül" gyesen a 2 gyerekével sokkal jobban megoldja a helyzetet és nem menet közben műtik meg, aztán meg mindenkinek meséli, hogy neki milyen nehéz.
(Tapasztalat a mostanában szült ismerőseim között.)
,,Nem baj a pörgés, csak ha ő nem erre vágyik, el kell fogadni. Azért, mert valaki azt szeretné, hogy otthonülős legyen a társa, még nem jelenti azt, hogy uralkodni szeretne rajta.,,
Így van, erre gondoltam, köszi, h segítettél.:)
Jah meg ehhez a heti 3* diszkóhoz még annyit hozzátennék, h általában úgy néz ki a dolog, hogy elmegyünk 5en.
Barátnőm, a barátnője, annak a pasija meg még egy srác és én.
Bemegyünk aztán csak vagyunk, a két hülyegyerek vesz egy üveg sört és megállnak a tánctér közepén aztán néznek másokat.
Beszélgetni nem lehet velük, mert a zene ordít meg amúgy is kukák.
A két csaj eltáncolgat előttünk, néha egy két majmot arrébb kell dobni.
Egyedül meg nincs kedvem iszogatni, a stílust nem szeretem, amit ott nyomnak.
Szal kicsit uncsi.
Jaaah és a legjobb, h másnap meg mind a 4, hogy mekkora buli volt, közben meg maguk között fikázzák, h mekkora szar volt.
Az otthonülős alatt nem pont arra gondoltam, h soha sehova nem jár el. Az természetes ha eljár a párjával, vagy barátnőkkel...
De, egyre több olyat látok, h a Nők csak alkohol hatása alatt érzik jól magukat, párjuk mellett másokkal flörtölnek, m ugye az jól esik (a párjuktól a bók viszont megunt dolog), ...
"séta a természetben, csónakázás, mozizás" --> ez mind szép dolog de sokáig egy normális embert sem köt le. Vagy most kössee fel magát amiért nem foglaslkoztatja a csónakzás? Téged sem foglalkoztat sok olyan dolog ami más szerint alap.
Attól sem lesz rossz az ember lánya, ha pl nem jönnek már be neki egyes dolgok az udvarlásban, mert pl túl "nyálas". Nem értem miért baj ha kifejezi az ízlését. Az idő múlik, nem siránkozni kell hanem alkalmazkodni és változni. Aki akar az igenis normális marad, de nem csak az a normális akiknek ezek a dolgok tetszenek.
Azon kívül szerintem attól senki nem lesz rossz ha "pucér" képei vannak magáról. Inkább hallgatnád azt egész nap, hogy ő milyen ronda, és hogy utálja a saját testét? Az igényes fotókkal amiket nem osztogat mindenhol nincsen semmi baj. Akik meg osztogatják fészbukon meg mindenhol, azok általában kislányok és nem 20 évesek. De erre is igaz a mondás, h*lyék mindig vannak, az nem az egész csoportot itéli meg.
Én a pörgős csajokra sem mondtam, h nem normálisak, már ne haragudj...mert mindenkinek más a jó. És tudom, h nem szerethetni mindenki a nyugisabb programokat, mint ah én sem a folytonos pörgést. De, a kérdésem is így szólt, h léteznek-e ilyen csajok, m én nem igazán találkozok ilyen Nőkkel.
És a csónakázást, meg a többit csak példának írtam, lehet sok minden mást is csinálni, ami nem csak a piáról, a szexről és a folytonos bulizásokról szól.
Persze, akinek ilyen fotója van, szerinted csak azért csinálja, h otthon, gyönyörködjön magában, vagy h mások is lássák és csorogjon a nyáluk utána? Én nem vagyok oda az ilyesmiért, és nem hiszem, h akkora gond, h nem örülnék annak, ha a párom intim testrészeit már fél világ látta. És szórakozóhelyen is egyre gyakrabb az olyan csaj,aki rámászik a pasikra és indirektben szexelni hivja.
Persze, létezünk. :)
Sosem éreztem jól magam egy olyan buliban, ahol körülöttem mindenki részeg volt, inkább vágytam egy olyan baráti társaságra, akik összegyűlnek, társasoznak egy jót, beszélgetnek, stb. Nem mutogatom magam képeken félpucéran sem, mint a mostani átlag.
Nos, amikor ránéztem a kérdésre azt mondtam, hogy a szöges ellentéte vagyok, de így kifejtve már más.
Szóval rohadtul utálok otthon ülni.A páromtól is azt várom, hogy menjünk és éljünk és ne csak néha, állandóan. Beleőrülnék, ha egyedül vagy embermentes környezetben kellene lennem 2napnál tovább.
Nem feltétlenül értem a bulit ez alatt, elég egy cukrászda vagy csak séta a városban, csak csináljunk valamit, ne üljünk tétlenül.
A bulira visszatérve én imádom. Most vagyok fiatal, nem fogok 30 évesen discoba járni, de én nem iszom alkoholt és nem flörtölök mindenkivel, ennek semmi értelme, nőietlen és közönséges viselkedés.
Mi az, hogy elhamarkodott?
Kérdező, ha te is olyan f@tökű vagy, mint azok, akikbe eddig botlottam, eddigi társkereséseim során, akkor szívemből sajnállak, és hidd el, nem rossz az az agglegényélet, ugyanis kb az leszel.
Amiért ez most engem felhúzott:
-az egyik egy év után is korainak érezte a közös sétát
-a másik közölte velem, hogy minek 26 évesen megházasodni, ez hol van kőbe vésve, időskorban is lehet, vagy halálunk előtt egy nappal, na mondom, arra engem senki sem kényszeríthet, hogy addig várjak. Ő könnyen beszélt férfiként, de én gyereket mikor szülök? 70 évesen?
-a harmadiknál is hónapokat kellett volna várni egy csókra "ne siessük el" címmel úgy, hogy állítása szerint szeretett
-a negyedik egy kiadós, többórás beszélgetést is korainak tartott, mert az elején még a családja fontosabb, és szerinte ez így nagyon rendben van, itt rákérdeztem, hogy akkor minek keresett társat
Ha fel akarom magam idegesítenem, elég csak rájuk gondolnom. Hidd el, kérdező, hogy a mai lányok nem várnak több tíz évet egy csókra vagy egy jó szóra, miért is tennék, hiszen gyereket is kell szülni valamikor, és nem lehet kényszeríteni a nőket arra, hogy minden egyes próbálkozóra 10 évet szánjanak, aztán ha sorry, mégsem, akkor kezdhetik elölről, és végül 40 évesen szüljenek. Ha nincs különösebb nyomós indok (betegség, katonaság, külföldi munka), akkor direkt lassítani sem szabad a dolgokat.
Vagy lehet, hogy eddig én is rossz helyen keresgéltem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!