Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek nyugodt, szerény,...

Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?

Figyelt kérdés

Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?

Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...

Mindig így járok.

2011. aug. 25. 12:12
 51/92 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Igen, volt 2 2,5 éves kapcsolatom és egy 9 hónapos. És tanár leszek.
2011. aug. 25. 13:34
 52/92 anonim ***** válasza:
10%
Én is tanár. Milyen szakos?
2011. aug. 25. 13:36
 53/92 A kérdező kommentje:
Szerb.
2011. aug. 25. 13:38
 54/92 A kérdező kommentje:
Én meg kíváncsi vagyok, h miért voltál ezekre az infókra kíváncsi.:) Megtudhatom?
2011. aug. 25. 13:41
 55/92 anonim válasza:
10%

12:49-esnek: ha ilyen pasijaid voltak akkor nagyon rossz helyen keresgéltél, igazából nagyon el se hiszem hogy vannak ilyenek, azért ennyire csak nem süllyedtek mélyre a férfiak, bár van pár elég silány példány... egy év után nincs közös séta és hónapokig nincs csók az nálam a sci-fi kategóriába tartozik, komolyan kíváncsi lennék arra az emberre aki így áll hozzá egy kapcsolathoz...

Abból kiindulva, hogy a választ úgy kezdted hogy a kérdezőt lef@tökűzted nem tudom hogy jöttél össze ilyenekkel...

Amúgy a "f@tökűek" az "otthonülős" lányoknál tapasztalat szerint előnyben vannak, hasonló a hasonlóval alapon, az átlagosnál izmosabb fizikummal, határozott fellépéssel, úgy hogy egy romantikus (nálam: 10 perc után lehet tudni ki kivel jön össze) filmet képtelen vagyok végignézni, nulla az esélyem egy a "kategóriába" tartozó lánynál.

2011. aug. 25. 13:46
 56/92 anonim ***** válasza:
10%

"Hivatásodban a mentalitásod" -alapon, de ez most itt nem jött be.

Az életkor pedig szerintem egyértelmű.

2011. aug. 25. 13:50
 57/92 A kérdező kommentje:
Mert mi bajod velem? Azért mert nem jönnek be az olyan Nők, mint Te? Hát, sajnálom...
2011. aug. 25. 13:54
 58/92 anonim ***** válasza:
58%

Én pont olyan nő vagyok amilyet a kérdező szeretne.

Csinos, otthonülős (de azért szeretem a sétákat, a kirándulást és a jó baráti társaságot), valamennyire visszafogott is vagyok, szerény csak annyiban hogy nem vagyok beképzelt plázacica.

Nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, nincsenek rólam meztelen képek :D

Netes társkeresőn ne ismerkedj! (szerintem).

Úgyhogy vannak ilyen lányok, nők!

29N

2011. aug. 25. 16:51
 59/92 A kérdező kommentje:
Jó tudni.:)
2011. aug. 25. 17:07
 60/92 anonim ***** válasza:
58%
Jelen. 23 vagyok, ha egy evbe 3x elmegyek bulizni, sokat mondtam. Korabban eljarogattam gyakrabban, de nem mondhatnam, hogy az a bulizos fajta voltam es mara mar kieltem magam, mert egyaltalan nem igy van. Jol megvagyok itthon egyreszt mert egesz heten dolgozok, hetvegere mar olyan faradt vagyok, hogy orulok ha itthon lehetek es lazulhatok, masreszt meg sohasem vonzott ez a fajta eletmod. Es en meg sracot nem talalok olyat, aki hasonlo lenne hozzam xD
2011. aug. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!