Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?
Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?
Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...
Mindig így járok.
12:49-esnek: ha ilyen pasijaid voltak akkor nagyon rossz helyen keresgéltél, igazából nagyon el se hiszem hogy vannak ilyenek, azért ennyire csak nem süllyedtek mélyre a férfiak, bár van pár elég silány példány... egy év után nincs közös séta és hónapokig nincs csók az nálam a sci-fi kategóriába tartozik, komolyan kíváncsi lennék arra az emberre aki így áll hozzá egy kapcsolathoz...
Abból kiindulva, hogy a választ úgy kezdted hogy a kérdezőt lef@tökűzted nem tudom hogy jöttél össze ilyenekkel...
Amúgy a "f@tökűek" az "otthonülős" lányoknál tapasztalat szerint előnyben vannak, hasonló a hasonlóval alapon, az átlagosnál izmosabb fizikummal, határozott fellépéssel, úgy hogy egy romantikus (nálam: 10 perc után lehet tudni ki kivel jön össze) filmet képtelen vagyok végignézni, nulla az esélyem egy a "kategóriába" tartozó lánynál.
"Hivatásodban a mentalitásod" -alapon, de ez most itt nem jött be.
Az életkor pedig szerintem egyértelmű.
Én pont olyan nő vagyok amilyet a kérdező szeretne.
Csinos, otthonülős (de azért szeretem a sétákat, a kirándulást és a jó baráti társaságot), valamennyire visszafogott is vagyok, szerény csak annyiban hogy nem vagyok beképzelt plázacica.
Nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, nincsenek rólam meztelen képek :D
Netes társkeresőn ne ismerkedj! (szerintem).
Úgyhogy vannak ilyen lányok, nők!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!