Léteznek nyugodt, szerény, otthonülős Nők (20-30 között)?
Vagy ebben a világban minden csaj pörgős, belevaló, bulizós?
Megismerkedem egy csajjal, aki nyugodt, visszafogott, szerény, pár nap után kiderül, h mégsem...
Mindig így járok.
,, Én vagyok a mérges 12:49. Már egy kicsit kezd elszállni a mérgem. Hozzáteszek még valamit, kérdező: ha hiszed, ha nem, lendületes vagyok, szeretek élni, időnként táncolni, bulizni, koncertre menni, beülni valahova meginni egy italt, kocsikázni, társaságba járni, ÉLNI, én húzom felfelé a pasikat, mert a legtöbb tunyulós kocka, akiket ismerek, és mégis szűz vagyok. Hiszed-e? Így is lehet, mert én így döntöttem, pucér kép pedig még sosem készült rólam. Ja, és 26 vagyok.,,
Elhiszem. És nem gondolom Rólad, h nem lennél normális.
Nem értem...tényleg ennyire rosszul fogalmaztam?!
Nem ítélem el a pörgős embereket és nem gondolok Róluk semmi rosszat (kivéve az olyan csajokról akik...)
De, nekem nem pörgős csaj kell, m Ő sem érezné magát jól mellettem és én sem Ő mellette.
Ezért voltam arra kíváncsi, h van-e ilyen csaj. M én ált csak pörgőssekkel találkozok és ilyen nagyon ,belevaló, csajokkal, akikkel nem lennék kapcsolatban.
És lehet rosszul fogalmaztam. De, nem gondoltam azt, h minden pörgős, bulizós csaj olyan téren is annyira ,belevaló, , vagyis k.rva. De hát, a k.rva szó még a nagyon belevaló csajokra sem mondható, m más a jelentése.
,,Kérdező, egyszerűen idióta vagy nincs jobb szó.
Te tényleg azt hiszed, hogy a csaj magáról küldött a neten pucér képet, mikor elég kimennie az utcára és minden ujjára jut valaki?
Ez a pasik szórakozása, kiadják magukat nőnek, de képtelenek eljátszani a nőt.
Amikor ilyet látsz, hogy "ismerkedjünk fiúkák" meg "camsex velem :P" annak 99,9%-a unatkozó vagy meleg pasi.,,
Akkor idióta vagyok, ennyi.:)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:09
Remélem nem a többiektől kérdezed.:D
M én nem úgy írtam, h besavanyodott csajt szeretnék, csak ink otthonülőset, mint pörgőset.
De, az otthonülés alatt sem azt, h sose menjen sehova, m KELL ELJÁRNI, de tudja otthon is jól érezni magát, vagy tudja jól érezni magát nyugisabb programokban.
Mint pl. ah a 13:03 is írta.
,,Még annyi, hogy a nyugodt, a visszafogott és a szerény (amiket felsoroltál) nem zárja ki azt, hogy társaságba járjon az illető. Neked az jobb, ha otthon besavanyodik? Ha időnként eljár valahova, attól még lehet szerény. Szolid, visszafogott társaság is van (nem varrókör, haladj a korral). ,,
Szerintem sem zárja ki.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:16
Ezzel csak magadat mínősíted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!