Az a baj, hogy az én párom sosem hajlandó sehová menni. 5 éve vagyunk együtt. Ő folyton csak dolgozik, alig találkozunk, általában csak este. Egész évben siet, rohan, sosincs semmire ideje. Arra sincs néha ideje hogy egyen, van olyan hogy a nap folyamán délután 3-4 fele eszik először, fodrászhoz is képtelen elmenni, se fogorvoshoz, nem érdekli a saját szülinapja sem, ha beteg, lázas akkor sem tud 1-2 napot pihenni, nem megy el orvoshoz. A kutyát sem bírja elvinni beoltatni. Szóval akár miről van szó csak halogatja, minid a munka az első. Nála 2 alakalom van amikor úgymond pihen, a karácsony meg a szilveszter. Most hogy jön a húsvét, felvetettem neki, hogy menjünk el egyet kirándulni vagy valahova, egy fél napos-napos programra. De nincs kedve. Olyan rossz így, hogy sosincs tartalmasan együtt töltött idő. Van még olyan pasi, aki a munka megszállottja és folyton csak a pénzt hajkurássza?
Hát ez nem jó és igen, vannak még ilyen emberek, de kérdésem, hogy amikor megismerted, akkor is ilyen volt?
2011. ápr. 22. 13:18
2/26 anonim válasza:
Vannak :) Például én. Ok nélkül nem me'ek sehová sem.
2011. ápr. 22. 13:21
3/26 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem, az első 2.5 évben nagyon sok helyen voltunk, sokszor már mondtam neki, hogy ne költse a pénzt (ugyanis nekem nem volt, és mindig vitt mindenhova, negyedévente voltunk 3-4 napos hétvégéken, de azért is, mert akkor még csak 17-18 voltam és anyám nem nagyon engedte hogy együtt aludjunk stb.) Meg akkor több volt a pénze is, és sokkal sokkal több szabadideje volt. Jó én megértem, hogy nem ér rá, és nem mondjátok azt hogy biztos megcsal vagy van valakije, mikor tudom hogy szeret és bármikor leellenőrizhetném vagy ilyesmi, tudom mit csinál.
2011. ápr. 22. 13:21
4/26 anonim válasza:
menjetek el wellnes hétvégére, adok 2 jegyet. ápr 30ig felhasználható.csak az egyiket kell kifizetni a másik ingyen van
2011. ápr. 22. 13:24
5/26 A kérdező kommentje:
Van jegyünk, és a miénk is ápr. 30-áig érvényes, most arra várok, hogy talán a hétvégén elmegyünk, de ő képes arra, hogy azt a 4000 ft-os üd.csekket, inkább hagyja lejárni. :(
2011. ápr. 22. 13:26
6/26 anonim válasza:
Szia, az én pàrom is hasonlò, bàr ennyire nem durva... Azért tudom neki mindezt "elnézni" mert amit csinàl azt élvezni és mivel hasonlòak vagyunk ezért én is sokszor dolgozom a szabadidômben és ha ez egyûtt megy a garàzsban, akkor még egyûtt is vagyunk...
Megoldàsként az ilyen helyzetekben én mindig azt làtom, ( ha a szàndék mindkét fél részérôl megvan) hogy valamin kôzôsen kezdtek el dolgozni!!
2011. ápr. 22. 13:27
7/26 A kérdező kommentje:
Egyébként azt is felvetettem már neki, hogy ha lesz a szülinapom, ami majd nyáron lesz, ajándékként azt szeretném, ha egy két napos hétvégére elennénk valahova. Olyan helyre, amiből kijön, a többit én állom. De neki ez az ötlet sem tetszik :(
2011. ápr. 22. 13:27
8/26 anonim válasza:
Gazdag?
Mivel foglalkozik?
2011. ápr. 22. 13:28
9/26 anonim válasza:
Hajaj, mintha csak a barátomról olvasnék...Dettó ugyanilyen, ha kimozdítom a lakásból, akkor már csodát követek el... :) Sokszor még hozzám is lusta feljönni, de 1-2 nap kihagyással azért jönni szokott, mert látni akar (gyakran megyek én, majdnem minden héten ott alszok egyszer-kétszer). Ő is csak a munkamunkamunka, aztán munka után fáradt, erre rájön még az, hogy 3 műszakban dolgozik, így kevésszer találkozunk. Viszont az elmúlt egy évben sikerült elérnem, hogy néha-néha elmenjünk moziba, és anyukájával közös erővel kirándulni is sikerült kirugdalni, és még jól is érezte magát :) Mi 4 éve vagyunk együtt.
Szóval hajrá, valahogy biztos ki lehet mozdítani...Semmi se lehetetlen. :)
19/l
2011. ápr. 22. 13:30
10/26 A kérdező kommentje:
Kereskedő. És igen, annak mondanám, bár ő nem mondja annak magát.
Most az a fő célja, hogy megteremtsen magának egy olyan egzisztenciát, amire vágyik, apránként mindig el is éri azt a célt, amit kitűzött maga elé. Gondolom hajtja is ez a dolog, hiszen ő maga is érzi/látja/ tapasztalja hogy mindig mindent elér. Ez nagy motiváció. És ez az elsődleges célja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!