Vannak otthonülős férfiak? A te párod milyen?
Lehet, hogy pont most van arra lehetőséget, hogy te is megvalósítsd a karriered, életcélod stb
Nem arról van szó, hogy nem szeret, hanem, hogy megszokott.
Ha esetleg azt javasolná valaki, hogy vállalj gyereket, az ebben az esetben nem megoldás.
Szia!
Az én párom szeret itthon lenni.Annak ellenére is,hogy közel fél éve nem talál munkát.Mindig elvan itthon valamivel.Feltalálja magát,nem unatkozik sose.(persze sokszor megy állás interjúra,de az csak egy dolog)
Mikor meg ismertem,pont az ellenkezője volt,rohantunk mind a ketten mindig.
Mikor elküldték,onnantól jobb a helyzet.
Én kicsiben hasonlítok a férjedre,reggeltől estig oda vagyok,hétvégén is legtöbbször.(reggel 4 előtt indulok itthonról és este ált.9re érek haza,ma kivételesen hamarabb)
Nem hajtom a pénz,csak amennyire szükséges.Szeretnék elérni egy-két dolgot,aztán majd én se fogok ennyit dolgozni.(mondom ezt most,két évvel ez előtt is ez volt...)
Szóval lehet,hogy a te férjed is el akar érni dolgokat,és ha sikerül,akkor még többet és így tovább.
Lehet,hogy évek múlva leáll,de ha magamból indulok ki,legfeljebb lassítani fog kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!