Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak otthonülős férfiak? A...

Vannak otthonülős férfiak? A te párod milyen?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az én párom sosem hajlandó sehová menni. 5 éve vagyunk együtt. Ő folyton csak dolgozik, alig találkozunk, általában csak este. Egész évben siet, rohan, sosincs semmire ideje. Arra sincs néha ideje hogy egyen, van olyan hogy a nap folyamán délután 3-4 fele eszik először, fodrászhoz is képtelen elmenni, se fogorvoshoz, nem érdekli a saját szülinapja sem, ha beteg, lázas akkor sem tud 1-2 napot pihenni, nem megy el orvoshoz. A kutyát sem bírja elvinni beoltatni. Szóval akár miről van szó csak halogatja, minid a munka az első. Nála 2 alakalom van amikor úgymond pihen, a karácsony meg a szilveszter. Most hogy jön a húsvét, felvetettem neki, hogy menjünk el egyet kirándulni vagy valahova, egy fél napos-napos programra. De nincs kedve. Olyan rossz így, hogy sosincs tartalmasan együtt töltött idő. Van még olyan pasi, aki a munka megszállottja és folyton csak a pénzt hajkurássza?
2011. ápr. 22. 13:12
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szokta mondani, hogy értem is dolgozik. Hogy milyen jó lesz, ha vehet majd házat, és hogy nem kell majd arra költenem a pénzemet meg ő neki sem kellesz arra költenie, hogy 15-20 évi havi nagy összeget fizessünk ki törlesztő részletekre. És ő is mondott már olyat, hogy majd később sokkal kevesebbet akar dolgozni, hogy majd vesz fel maga helyébe embert,aki csinálja és ő majd csak irányít, és hogy majd gyereket nevel :D Esküvőt nem nagyon szeretne, mert nem akar nagy közönség előtt szerepelni, inkább csak szolidabbat, de tervezi, talán 2-3 év múlva, ha majd lesz pénzem és normális munkám nekem is. Ő 29 éves.
2011. ápr. 22. 14:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pont most van arra lehetőséget, hogy te is megvalósítsd a karriered, életcélod stb

Nem arról van szó, hogy nem szeret, hanem, hogy megszokott.

Ha esetleg azt javasolná valaki, hogy vállalj gyereket, az ebben az esetben nem megoldás.

2011. ápr. 22. 14:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor ha nem arról van szó, hogy már olyan volt, amikor megismerkedtetek, akkor bizony az a válaszoló írta le a legjobban, mi van, aki maga is az üzleti életben tevékenykedik és most ugyan sokat gürizik, de 10 év múlva már nem akar. Most akarja megteremteni az egzisztenciáját, hogy utána már jusson idő szórakozásra. Ez lehet a pároddal.
2011. ápr. 22. 14:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az még kimaradt, hogy nekünk webáruházunk van, amit főállás mellett üzemeltetünk, gyakorlatilag a szabadidőnk nagy részét kiteszi, állandóan jár az agyunk a férjemmel a vállalkozáson. Előbb-utóbb majd mi is azt szeretnénk, hogy valaki csinálja helyettünk, mi pedig csak irányítsuk főállásba.
2011. ápr. 22. 14:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Jól látod, ez volt a válaszom lényege. Mondjuk már nekem megvan mindenem, ház, autó, hitel semmi, család, nagyon magas kereset, de el akarom érni hogy 45 évesen már ne kelljen ezért minden hónapban alkotnom, dolgoznom, csak irányítani a munkát. Nem bezárni akarom a céget, hanem hagyni hogy virágozzon, és esetleg a gyerekeimnek átadni, ha ők is úgy akarják majd.
2011. ápr. 22. 14:17
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom szeret itthon lenni.Annak ellenére is,hogy közel fél éve nem talál munkát.Mindig elvan itthon valamivel.Feltalálja magát,nem unatkozik sose.(persze sokszor megy állás interjúra,de az csak egy dolog)

Mikor meg ismertem,pont az ellenkezője volt,rohantunk mind a ketten mindig.

Mikor elküldték,onnantól jobb a helyzet.

Én kicsiben hasonlítok a férjedre,reggeltől estig oda vagyok,hétvégén is legtöbbször.(reggel 4 előtt indulok itthonról és este ált.9re érek haza,ma kivételesen hamarabb)

Nem hajtom a pénz,csak amennyire szükséges.Szeretnék elérni egy-két dolgot,aztán majd én se fogok ennyit dolgozni.(mondom ezt most,két évvel ez előtt is ez volt...)

Szóval lehet,hogy a te férjed is el akar érni dolgokat,és ha sikerül,akkor még többet és így tovább.

Lehet,hogy évek múlva leáll,de ha magamból indulok ki,legfeljebb lassítani fog kicsit.

2011. ápr. 22. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!