Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak otthonülős férfiak? A...

Vannak otthonülős férfiak? A te párod milyen?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az én párom sosem hajlandó sehová menni. 5 éve vagyunk együtt. Ő folyton csak dolgozik, alig találkozunk, általában csak este. Egész évben siet, rohan, sosincs semmire ideje. Arra sincs néha ideje hogy egyen, van olyan hogy a nap folyamán délután 3-4 fele eszik először, fodrászhoz is képtelen elmenni, se fogorvoshoz, nem érdekli a saját szülinapja sem, ha beteg, lázas akkor sem tud 1-2 napot pihenni, nem megy el orvoshoz. A kutyát sem bírja elvinni beoltatni. Szóval akár miről van szó csak halogatja, minid a munka az első. Nála 2 alakalom van amikor úgymond pihen, a karácsony meg a szilveszter. Most hogy jön a húsvét, felvetettem neki, hogy menjünk el egyet kirándulni vagy valahova, egy fél napos-napos programra. De nincs kedve. Olyan rossz így, hogy sosincs tartalmasan együtt töltött idő. Van még olyan pasi, aki a munka megszállottja és folyton csak a pénzt hajkurássza?
2011. ápr. 22. 13:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Már annak is örülnék, ha kivinnénk a kutyát sétáltatni, de szegényt 1 év alatt 5ször vittük csak ki! Egyedül meg nem vihetem, mert nincs hozzászokva, összevissza megy, és elég nagytestű, felránt, ha meg jönne egy másik kutya, akkor félő, hogy összeverekednénk. Pedig legalább ezzel is lefoglalhatnám magam.
2011. ápr. 22. 13:35
 12/26 anonim ***** válasza:
az én párom is munkamániás.... minden nap dolgozik. hétköznap 6-tól este 8-9-ig. hétvégén másik helyen meg 6-12-ig. és hozzá kell tenni, hogy utálja mind a két munkahelyét, de kb szabit sem vesz ki soha. meló után mindig átjön hozzám, a hétvégét is nálam tölti. mondjuk őt el lehet vinni vásárolni, meg kirándulni hétvégén. szóval engem annyira nem zavar mert én is csinálom a saját dolgom napközben az estét meg hétvégét együtt töltjük.
2011. ápr. 22. 13:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a pénz az első, te csak második vagy...
2011. ápr. 22. 13:38
 14/26 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen. Nagyon sokat dolgozik, és ha hazaér, akkor már nem nagyon van kedve kimozdulni. A hétvégék általában abból állnak, hogy filmeket néz, alszik, esetleg tesz-vesz még otthon is.

Mondjuk ő nem azért dolgozik ennyit, mert jó neki ez így, hanem mert ilyen a munkája (nevelő egy intézetben). Úgyhogy megértem, ha már fáradt nap végére... De azért jó lenne, ha tudna végre váltani... :)

2011. ápr. 22. 13:40
 15/26 A kérdező kommentje:
Szokta mondani, hogy menjek el barátnőimmel vásárolni vagy csináljak velük valamit, mert hogy ő úgysem fog ráérni egy darabig. Kb 2 évig még ez lesz a helyzet. De az a baj, hogy barátnőkkel nem olyan :( Meg nincsenek is itthon, mindegyik elment Pestre, amelyik meg itthon van, az meg csak bulizni akar, engem meg marhára hidegen hagynak már a bulik, a discok. Inkább egy itthon kerti party lenne jobb vagy hasonló, de azok is folyton csak isznak. Szóval nincsenek olyan barátnőim akikkel közös hullámhosszon lennék. Vannak sokan, de csak beszélgetni jó velük, közös program nem nagyon :S
2011. ápr. 22. 13:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Menjetek el a Budapesti Állatkertbe arra ő se mondhat nemet.
2011. ápr. 22. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:

Sok ilyen férfi van, csak ezzel az a probléma, hogy többe kerül, ha az asszony elkezdi magát szórakoztatni vagy esetleg elválik és viszi a vagyon felét.

Baráti társaságotok van?

2011. ápr. 22. 13:49
 18/26 A kérdező kommentje:

Szerintetek már kevésbé szeret?

Remélem hogy nem azért nem szakít rám időt, mert kevésbé szeret.

Bár ha nekem lenne egy olyan lehetőségem, hogy sok pénzt tudnék keresni, de sok munkával én is csinálnám, addig amig lehet, hogy tudjak venni magamnak kocsit, vagy lakást.

Bár ha az én születésnapom van, vagy névnapom vagy karácsony akkor mindig szakít időt arra hogy ajándékot vegyen, vagy ha május 1.re hoz május kosarat, akkor arra is szakít 2-3 órát hogy bemenjünk a városba és hogy én válasszam ki. (ezzel is megkönnyítve az ő dolgát, hogy olyat vesz ami nekem tetszik, meg kevesebb idejébe telik kiválasztani. Mert amúgy ő képes arra, hogy sokat töprengjen azon, vajon mi tetszene nekem.)

2011. ápr. 22. 13:51
 19/26 A kérdező kommentje:

Budapesti Állatkert sajnos tőlünk 300 km-re van.

Közös baráti társaság nem nagyon van, mivel nem alakult ki. Eleinte csak együtt mentünk mindenhová, most meg már csak ő meg a kollégája csinálják az üzletet.

2011. ápr. 22. 13:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, azzal a különbséggel hogy én tartok kis főnököt a cégnél, és ha akarom rábízom a teendőket, de mindig elérhető vagyok ha gond van, sikeres vállalkozást másképp nem lehet vezetni. Én fél napot minimum a családommal vagyok, és minden hétvége kirándulás a két gyerekkel együtt, évente minimum egy hónap nyaralás. Ha a párod is eléri azt az egzisztenciát amit én is, majd lenyugszik szerintem. Nekem olyan terveim vannak az elkövetkezendő tíz évre, hogy még a munkát is abbahagyhatom örökre ha megvalósítom. Ha azt vesszük hogy most 35 vagyok, 45 éves koromtól meg már dolgoznom sem kell, nem is olyan rossz, nem igaz? Lehet hogy a te párod is ezt szeretné, nem lehetséges?
2011. ápr. 22. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!