Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Férfiak, mi a véleményetek?
Mi a véleményetek arról, ha Nő magasabb, mint a férfi. Ti mennyire látjátok ezt cikinek? Őszinte válaszokat kérek.
Köszönöm
Nem érdekelnek mások, de ez akarva akaratlanul odavonzza az ember tekintetét.
Én soha nem kezdenék nálam alacsonyabb férfivel.
én oda vissza voltam egy nállam pár centivel alacsonyabb férfiért együtt is voltunk majd 3 évig titokban(neki volt bnője) majd mikor már kezdet úgy komolyra fordulni, hogy összeköltözést felhozta akkor kisit meghátráltam, mert nyilvánosan egymás mellett kéz a kézben nem mertem volna vele mutatkozni
azóta is van eszembe, hogy ha vele maradok akkor most milyen életem lenne
de pl. keresztanyám egész szembetűnően magasabb az élettársánál és csuda jól meg vannak már több int 10 éve
nekem ők nagyon aranyos pár
engem nagyon zavarna
a páromnak a válláig érek ez is kicsit fura, de inkább mint hogy magasabb legyek nála
ráadásul szeretem a magassarkút
meg hát egy magasabb pasi biztonságérzetet ad, legalábbis nagyobbat mint egy alacsonyabb
Nekem gimiben egy nálam jó tíz centivel alacsonyabb fiú volt a szerelmem, és nagyon nem zavart volna, de sajnos nem tetszettem neki :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!