Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Férfiak, mi a véleményetek?
Mi a véleményetek arról, ha Nő magasabb, mint a férfi. Ti mennyire látjátok ezt cikinek? Őszinte válaszokat kérek.
Köszönöm
Kb 5 centivel vagyok nagyobb a páromnál, mert ő sose húzza ki magát, és nem érdekel :)
20/L
Engem is zavarna, ha magasabb lennék a paromnal, és még raadasul magassarkùt sem tudnék hùzni.
Egyébként altalaban,amikor a nõ magasabb a férfinal, a nõk az iranyitók. Legalabbis én ezt tapasztaltam.
Az a véleményem, hogy mi már évek óta (4!) együtt vagyunk és tojunk rá ki mit gondol rólunk.
A magasság nem minden. A párom alacsony, de alacsony az apukája is (velem egy magasságú). Nálunk apukám 190. Gének játéka az egész.
Mi egymásba szerettünk még a gimiben, akkor kb egy magasságúak voltunk. Aztán teltek az évek, most kb 5-6 cm-el magasabb vagyok Nála. Most ezért hagyjam el?
Számomra Ő jelenti az életet, vele képzelem el a jövőmet, de egyik nap megmondom: bocs drágám ez az 5 cm nekem sok. És akkor leállok valakivel aki magasabb 10 cm-el de nem szeretem...
Persze vannak akik beszólnak nekünk, én meg sajnálom ezeket az embereket, mert nem érthetik mit jelent az őszinte szeretet...
21-L
Mások nem érdekelnek, de én páromnak nem tudnék elképzelni egy alacsonyabb pasit...160 cm vagyok, tehát nem nehéz nálam magasabbnak lenni. :)
A párom amúgy 185 körül van, így pont jó. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!