Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, Férfiak, mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Férfiak, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek arról, ha Nő magasabb, mint a férfi. Ti mennyire látjátok ezt cikinek? Őszinte válaszokat kérek.

Köszönöm

2011. nov. 6. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kb 5 centivel vagyok nagyobb a páromnál, mert ő sose húzza ki magát, és nem érdekel :)

20/L

2011. nov. 6. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem is zavarna, ha magasabb lennék a paromnal, és még raadasul magassarkùt sem tudnék hùzni.

Egyébként altalaban,amikor a nõ magasabb a férfinal, a nõk az iranyitók. Legalabbis én ezt tapasztaltam.

2011. nov. 6. 20:08
 13/19 anonim ***** válasza:
en 169 cm vagyok, a ferjem pedig 153. Egyaltalan nem zavar, ha zavart volna, az elso randira se mentem volna el. Imadjuk egymast, es nem en viselem a nadragot a csaladban! es a magassarkut se szerettem sose :)
2011. nov. 6. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy mi már évek óta (4!) együtt vagyunk és tojunk rá ki mit gondol rólunk.

A magasság nem minden. A párom alacsony, de alacsony az apukája is (velem egy magasságú). Nálunk apukám 190. Gének játéka az egész.

Mi egymásba szerettünk még a gimiben, akkor kb egy magasságúak voltunk. Aztán teltek az évek, most kb 5-6 cm-el magasabb vagyok Nála. Most ezért hagyjam el?

Számomra Ő jelenti az életet, vele képzelem el a jövőmet, de egyik nap megmondom: bocs drágám ez az 5 cm nekem sok. És akkor leállok valakivel aki magasabb 10 cm-el de nem szeretem...

Persze vannak akik beszólnak nekünk, én meg sajnálom ezeket az embereket, mert nem érthetik mit jelent az őszinte szeretet...

21-L

2011. nov. 6. 21:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát ez most lehet lenézősen/fellengősen hangzik, de 177 cm vagyok, és nem tudok férfiként tekinteni egy nálam alacsonyabbra. Múltkor ült a buszon egy helyes arcú pasi, néztem is hogy milyen jóképű. Erre mikor felállt, akkor láttam hogy jóval alacsonyabb nálam. Na, onnantól már nem érdekelt, elmúlt az az érzés hogy tetszene. Szóval nekem alacsonyabb pasi nem kellene, de ha mást nem zavar, akkor felőlem aztán mindegy ki kivel.
2011. nov. 6. 22:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Mások nem érdekelnek, de én páromnak nem tudnék elképzelni egy alacsonyabb pasit...160 cm vagyok, tehát nem nehéz nálam magasabbnak lenni. :)

A párom amúgy 185 körül van, így pont jó. :)

23N

2011. nov. 7. 07:23
 17/19 LadyLee ***** válasza:
Engem nem zavar, ha egy pasi alacsonyabb.
2011. nov. 8. 17:10
 18/19 anonim válasza:
szerintem ha őket/titeket nem zavarja akkor nem ciki
2011. nov. 8. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:
37%
Ideális, ha a nő jóval alacsonyabb a férfinél. Így állva is tud szopni. Az az igazi, ha kocka feje van, mert akkor nem csúszik le róla a sörösüveg.
2011. nov. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!