Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem ezen túl magam?...

Hogy tegyem ezen túl magam? Erre álmomban sem gondoltam volna

Figyelt kérdés
Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt van egy 3 és fél éves lányunk. Eddig minden szép és jó volt legalábbis azt hittem. Megismerkedett munkába menet egy csajjal. Tegnap lebukott. Azt mondta hogy "megbabonázta a csaj" és miért nem tudott egy hónappal később lebukni, hogy jobban megismerhette volna addig és eldönthetné mit akar. Normálisan álltam a dologhoz felhívtam a csajt, hogy akkor most mik is a terveik. A csaj azt mondta hogy bejönnek egymásnak engem állítólag már nem szeret csak a gyerek miatt van velem és lehetőleg tűnjek el a képből. Ezután a csaj választás elé állította,engem választott a párom de látom rajta, hogy nagyon megkedvelte a csajt. Most mit tegyek? Nagyon szeretem nem tervezem otthagyni de úgy érzem fel fog emészteni ez az ügy. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet . Ráadásul, ahogy a csaj is nyilatkozott a kapcsolatukról...Nem volt köztük semmi testi kontaktus. Ti hogy kezelnétek? Komolyan öngyilkosság is megfordult a fejemben ,a picúr tartja bennem a lelket
2011. aug. 23. 06:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Nos?
2011. szept. 28. 14:41
 62/63 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem írtam nagyon zűrös volt az életem. Hát szakítottunk végleg, de még nála lakom próbálok minnél hamarabb elköltözni. Nekem most kialakulóban van egy kapcsolatom, próbálom a lányommal is megismertetni a srácot eddig jól elvannak sokat játszanak ha együtt vagyunk. Remélem összejön a dolog. A fő hogy volt lelki erőm kilépni ebből a kapcsolatból. Jóban vagyunk az exemmel továbbra is megbeszélünk mindent és valahol utólag örülök hogy így történt mert rájöttem, hogy eddig szinte bezárva éltem és el voltam zárkózva a világtól. Azóta több ismerősöm megállított az utcán hogy mi történt velem mert látszik rajtam, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Nem élem bele magam a mostani párkapcsolatomba hanem a tanulásra és az egzisztencia építésre na meg a lányomra fordítom minden időmet :)
2011. okt. 5. 23:12
 63/63 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök hogy megtaláltad a helyes utat! Sok boldogságot és kiegyensúlyozott életet kivánok neked!!!!
2011. okt. 8. 21:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!