Nagyon nagyon hiányzik apu! Ma egész nap sírtam meg rá gondoltam. Mikor múlik el?
de aranyos vagy:) úgy sajnállak:(((
szerintem egy próbát megér, hogy találkozzatok. lehet, hogy ő is változott, meggyötörte az élet, és szeretne téged látni, csak nem mer kezdeményezni.
találkozz vele egyszer és meglátod. ha meg nem akarja, akkor meg legalább kiderül és neked se lesz lelkifurdalásod és legalább nyugodt leszel, hogy te megtettél mindent:)
hány éves vagy?
Ha nekem ilyen lányom lenne, lehoznám neki a csillagokat az égről. Dehát csak fiaim vannak. Megpróbálom magamat apád helyébe képzelni: "Szégyellen magam a lányom előtt, mert iszom, még mindig, ugyanakkor nagyon hiányzik. Nem merem megszólítani, félek a válaszától. Másrészről várom, hogy ő kezdeményezzen, hiszen ő a fiatalabb."
Ezeket gondolom róla. Első dolga volna abbahagyni az ivást, ami -magamról tudom,-milyen nehéz. Én már 16. éve nem iszom, teljesen absztinens vagyok, hála Istennek! Az alkohol nagyon le tudja alacsonyítani az embert. Mindennek az oka az alkohol, az ivás. Nem tudok neked tanácsot adni, mert ezt neki kell megoldania, fejben eldöntenie: a lánya kell, vagy az alkohol. Nagyon sajnállak. Szeretettel: papa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!