1 éve elhagyott a barátom, másik nőért . Haragudnom kellene rá tudom, de nekem még mindig nagyon hiányzik, Normális ez?
Normális. Ilyenkor az ember inkább szomorú és sajnálja magát, mint haragszik szerintem.
Mindenesetre az időddel csinálj valami értékesebbet, mint rá gondolsz sokat, és engedj másokat be az életedbe, lehetsz még szerelmes.
Teljesen normális, hisz szeretted. Akkor lenne baj,ha nem tudnál kötődni. Azért tovább kell lépni, és utat engedni egy új kapcsolatnak. Csak egy nagyobb érzés tudja feledtetni az előzőt.
Lehet, hogy úgy érzed nem igaz, de igen, van nagyobb!
Normális? Ez nem jó kérdés így.
Érthető ha szeretted, de nem helyes, mert egyrészt átvert, szóval nem szeretni való, másrészt 1 év eltelt, ennyi idő alatt túl kell lépni már, mert beleőrülsz, főleg, hogy nem érdemli a szerelmedet (nem is akarja).
Szóval most már lépj túl ezen, mert ha olyanok után futsz akik semmibe vesznek akkor csúnyán kihasználnak majd az életben.
velem is ugyanez fordult elő 2 éve. Akkor nagyon padlón voltam, pár hónapra rá összejöttem egy sráccal de nem szerettem igazán, csak elvárásaim voltak vele szemben. Másfél év kellett h el tudjam engedni magamban teljesen az exet, előtte is mindig azt gondoltam h túl vagyok rajta, de nem voltam. Fél éve van barátom akit mindennél jobban szeretek, és bár előtte azt hittem h soha többé nem lehetek szerelmes életemben, most mégis az vagyok totálisan. Hagyj magadnak időt
20l
Engem is majdnem egy éve hagyott el az exem nem épp a legszebb módon.De egyszerüen nm bírom elfelejteni,mindennap eszembe jut.Ritkán sírok is.Probálok erős lenni,meg elfolytani magamban de ha egy év alatt nm múlt el akkor valaha elfog?NEm vagyok szerencsés a pasikkal,kétlem h találni fogok akárkit is.
A kérdésedre meg a válasz,magamból kiindulva sztem egyáltalán nm normális. ez már beteges.Mások ilyenkor már új életet kezdenek,mi meg itt szenvedünk.
"...NEm vagyok szerencsés a pasikkal,kétlem h találni fogok akárkit is. ..."
Ezzel a kijelentéssel ráérsz 30-35 éves korodig.
Lányok bármennyire is hihetetlennek tűnik most, lesztek még boldogabbak egy másik pasival, találtok még jobbat, de ehhez a mostani tapasztalat segít hozzá, illetve az, hogy elszakadtok a hiábavaló múlttól.
Eltelt tobb, mint egy ev a kerdes feltevesetol szamitva.
Erdekelne, hogy mi lett a valaszolokkal!
Hogy erzitek most magatokat? Hogy alakul az eletetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!