Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudatnátok egy 21 éves "nem...

Tudatnátok egy 21 éves "nem törődöm" fiúval (aki semmit se ért el az életben és egy szó nélkül elhagyott) hogy apa lesz?

Figyelt kérdés
A gyerek megérdemeli, hogy az apja tudjon róla. Legalább ha mást nem is érek el, legalább esélyt adok neki... Tudom hogy engem nem szeret és kijelentette hogy utálja a gyerekeket, valószínűleg nem is érdekli majd ez a hír. Nem a döntésben kérek segítséget, hanem abban hogy mivel érhetném el hogy egyáltalán hasson rá vagy érdekelje a gyerek? Meg lehet valahogy változtatni egy ilyen ember álláspontját?
2011. júl. 11. 14:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Ha már megcsinálta, vállalja a felelősséget, mind anyagiakban, mind máshogy.
2011. júl. 11. 14:17
 2/19 anonim ***** válasza:
55%
Neked meg őszinte gratulációm, hogy ebben az eleve nehéz világban, helyzetben szülsz egy gyereket, akinek az apjáról már most tudni, hogy nem törődöm, igaz, még csak 21 éves, te sem lehetsz idősebb.
2011. júl. 11. 14:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp tudatnám vele. Ha azt mondja nem érdekli, akkor nem tudsz mit csinálni. Ez változhat, ha megszületik és meglátja és változhat késôbb is, amikor komolyabb lesz.
2011. júl. 11. 14:19
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudnia kene rola, de....mi tortent a vedekezessel?!??!!!???!
2011. júl. 11. 14:21
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Tudnia kell róla. Meg neked is segítség lesz ha havonta perkálja a gyerektartást és nem egyedül kell megteremtened mindent a picinek.
2011. júl. 11. 14:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A magyar jog szerint a GYERKNEK van joga az apához. A véleményét megváltoztatni nem tudod, csak reménykedhetsz, hogy egy hús-vér gyerek meghatja vagy most, vagy később.

Viszont a tartásdíj járna a gyereknek.

7/19 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos a mai fiatalok a következményekkel nem törődve élik a boldog világukat(drog,alkohol,buli,sex).Ez az igazi gyávaság.Hogy ha valamit csinálok,utána lelépek,mert nem vállalom azt hogy én csináltam:A pánik+félelem=gyávaság,lelépés
 8/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudatnám, mert soha nem lennék akkora barom/annyira beb.szva, hogy egy 'nemtörődöm fiútól' vagy akárki mástól terhes legyek.

De ha már ennyire hülyék voltatok (és ha egyáltalán biztos vagy benne, hogy ő az apja), akkor mondd el neki. Nem a véleménye számít, hanem az, hogy a gyerek tudjon arról, hogy valahol a nagyvilágban van egy apja, aki szintén tud róla.

2011. júl. 11. 14:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudnia kell róla. Az esélye így adott, hogy megváltozik vagy sem. Te ne akard őt megváltoztatni, mert semmi jó nem lesz abból. Idővel majdnem nek benő a feje, megkomolyodik. Ki 25, ki 40, ki 60 éves korára. Az már más lapra tartozik, hogy a gyerek ezt majd hogyan tolerálja. És akarja-e akkor majd őt. Idővel kiderül.
2011. júl. 11. 14:28
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se piás, se drogos és nem fekszek le bárkivel. A védekezést nem fogom taglalni, mert bármit írhatok úgyis lesz egy általános vélemény. Nem vagyok semmirekellő, az hogy egy ilyen fiútól estem teherbe az én szememben semmin se változtat. Őt szerettem, vele éltem és ezért egy pillanatig se fogok szégyenkezni. Igen 21 éves vagyok és lehet hogy mások szerint fogalmam sincs az életről, de nem nekik fogok bizonyítani...
2011. júl. 11. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!