Tudatnátok egy 21 éves "nem törődöm" fiúval (aki semmit se ért el az életben és egy szó nélkül elhagyott) hogy apa lesz?
Figyelt kérdés
A gyerek megérdemeli, hogy az apja tudjon róla. Legalább ha mást nem is érek el, legalább esélyt adok neki... Tudom hogy engem nem szeret és kijelentette hogy utálja a gyerekeket, valószínűleg nem is érdekli majd ez a hír. Nem a döntésben kérek segítséget, hanem abban hogy mivel érhetném el hogy egyáltalán hasson rá vagy érdekelje a gyerek? Meg lehet valahogy változtatni egy ilyen ember álláspontját?2011. júl. 11. 14:12
11/19 anonim válasza:
Igen tudatnám.
Akik itélkeznek a fogantatás miatt reméljük hogy soha nem kerülnek ilyen helyzetbe.Mint tudjuk nincs 100%os fogamzásgátló eszköz!
12/19 anonim válasza:
Egy gyereknek apja is van, meg anyja is. Kötelességed tudatni vele.
13/19 anonim válasza:
De en csak azert kerdeztelek a vedekezesrol, mert kivancsi voltam, hogy ha vedekeztetek akkor milyen modszert alkalmaztatok, hogy ilyesmi tortent?!
Engem erdekelne es sok masnak is hasznos lehet szerintem.
26L
15/19 anonim válasza:
Vetesd el, jobb mint ha a gyerek apa nélkül nő fel! Gondolom te se vagy készen az önálló életre. Semmi értelme ilyen fiatalon a semmire gyereket vállalni.
16/19 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót szedtem viszont elég sok nőgyógyászati gondom volt már.. Sok hasonló esetet hallottam hogy fogamzásgátló mellett lett terhes nő, persze azt gondoltam szegény, de velem ez úgyse történhet meg, nagyon kevés az esélye... Elvetetni eszemben sinc
2011. júl. 11. 20:45
17/19 A kérdező kommentje:
(Nem írta ki a végét.) Szóval elvetetni eszemben sincs (nem is volt) és már ha akarnám se tudnám.
2011. júl. 11. 20:49
18/19 anonim válasza:
Gondold át mi lesz ha nem nő be a feje lágya és
a gyerekre hivatkozva zaklatni kezd mondjuk egyszer beállit azzal se melója, se lakása hagy maradjon nálad a gyerek hogy örülne ha ott lakna, aztán az életben nem szabadulsz töle.
19/19 anonim válasza:
Nincs jogod ráerőltetni egy gyereket akit nem akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!