24 hetesen strandra menni lehet? Hajdúszoboszlóra készülünk a hétvégén, de nem tudom mennyire biztonságos a strandolás terhesen. Hiányzik a vízpart ebben a melegben gondoltam strandolunk egyet csak bizonytalan vagyok.
Ha nincsenek görcseid és nem vagy érzékeny a fertőzésekre(pl. nem volt eddig semmi, amit strandon szereztél), akkor menj nyugodtan, de használj papucsot mindenhol és ne ülj le padra törülköző nélkül.
Nekem a dokim azt mondta, hogy a babának többet ártok a hőségben, ha hőgutát kapunk, mintha elmegyek úszkálni.
Nem tudom, mennyire véd, de én használnék tampont(ha nem zavar) és lactacyd feminát, vagy valamilyen intim mosakodógélt a strandolás után.
Én is járok strandra, de ott nagyon kevesen vannak!
Úgyhogy csak óvatosan!
Csak 7végén tudsz menni? 7köznap kevesebben vannak!
Nesi 28h km
Ja és még valami!
Az én babám iszonyatosan élvezte, hogy én is úszkálok, azonnal elkezdett mozgolódni!
Nagyon klassz élmény! :D
Nesi
Én végig úsztam a terhességem alatt. A dokim azt mondta, ha bekenem előtte canestennel, akkor nyílt vízbe is mehetek (Tisza-parton lakunk), úgy nem lehet baj. Mondjuk a Tiszába azért nem mentem...
Én is épp 24 hetesen voltam Szoboszlón. Mi benn voltunk a z aquaparkban, ott fürödtem a hidegvizes medencében, nem lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!