Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mehetek-e terhesen Hajduszobos...

Mehetek-e terhesen Hajduszoboszlora furdozni?

Figyelt kérdés
Meg nem vagyok terhes, de lehet, hogy hamarosan igen. Persze nem a termalreszbe, hanem csak kint. Van egy 15 honapos lanyom o is biztosan szeretne.
2010. máj. 6. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:

A vízbe nem mennék. Egyik barátnőm így kapott el egy felszálló fertőzést és a 28. héten ki kellett venni a babáját. A méhe is ráment majdnem.

Bocs a rémtörténetért, de ezt most tényleg ki kellene hagyni.

Egyébként én is bajban vagyok, nekem is egy egy pici, akivel mennék fürödni, de nem merek...

2010. máj. 6. 08:32
 2/9 anonim válasza:

Én a helyedbe a fertőzések miatt nem mennék se uszodába se tóba még a napozást sem ajánlom!!!!

A baba legyen a legfontosabb ügyelned kell minden apróságra!!!

2010. máj. 6. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi ezért nem megyünk nyaralni, mert babát várok. Pedig imádom a vizet, imádok pancsolni.Nehéz lesz a nyár nagy pocakkal a városban, de én most tuti nem megyek strandra.Úgy vagyok vele, hogy eddig minden nyáron voltunk, ki fogom bírni, hogy most nem megyünk.Nem tudhatod, hogy mit szedsz össze magadnak, és a gyerekednek.Ne kockáztass!Gondolj bele, hogy mindenki egész nap áztatja magát benne.Az idősek még a levedző sebeiket is beleáztatják. És hányan végzik el a dolgukat egy ilyen medencében!És még sorolhatnám. Én sajnos a terhesség előtt is hajlamos voltam az ilyeneket elkapni.Egyik nap uszoda, másik nap irány gombával a nőgyógyászat.Én kihagynám a helyedben.
2010. máj. 6. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

hát, lehet csodamadár leszek de az én dokim kifejezetten ajánlotta pl. az úszást. márpedig az uszodában is megfordul jó pár ember. azt mondta az nagyobb baj ha megszünik a hüvely ph értéke a sok mosástól, a sok intim mosótól.mi két hónap múlva megyünk nyaralni és ha a méhszájjal is minden okés lesz, bizony én belemegyek abba a Balatonba! :-)

kérdezd meg az orvosodat hogy ő mit ajnl. ugye mások az orvosok, van aki valamit ajánl, van aki tilt!

2010. máj. 6. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. A Balatonba én is bemennék, de egy medencébe biztosan nem.
2010. máj. 6. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:

8.48-as vagyok-hát én mennék uszodába is ha nem lennék annyira szégyenlős, meg ugye dolgozom így este öt után ha hazaérek, örülök hogy még állok. mostanában kezdett el fájni a bokám, talpam.

mondjuk van igazatok abban, hogy egy meleg medencébe én sem nagyon mennék.

320 hkm

2010. máj. 6. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
A termál részbe sztem se menj be. Ott túl sok az idős ember és ki tudja, hogy milyen bőrproblémával utalta oda Őket az orvosuk. A meleg vízben ezek a bacik, vírusok pedig nagyon jól érzik magukat.
2010. máj. 6. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért ne mehetnél? Az nem egy lepra strand. Ha eddig nem szedtél össze fertőzéseket nyilvános helyeken, akkor nyugodtan mehetsz.
2010. máj. 6. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim hajdan, hogy az élővíz, főleg sós víz ok, de medence nem
2010. máj. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!