Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem ezen túl magam?...

Hogy tegyem ezen túl magam? Erre álmomban sem gondoltam volna

Figyelt kérdés
Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt van egy 3 és fél éves lányunk. Eddig minden szép és jó volt legalábbis azt hittem. Megismerkedett munkába menet egy csajjal. Tegnap lebukott. Azt mondta hogy "megbabonázta a csaj" és miért nem tudott egy hónappal később lebukni, hogy jobban megismerhette volna addig és eldönthetné mit akar. Normálisan álltam a dologhoz felhívtam a csajt, hogy akkor most mik is a terveik. A csaj azt mondta hogy bejönnek egymásnak engem állítólag már nem szeret csak a gyerek miatt van velem és lehetőleg tűnjek el a képből. Ezután a csaj választás elé állította,engem választott a párom de látom rajta, hogy nagyon megkedvelte a csajt. Most mit tegyek? Nagyon szeretem nem tervezem otthagyni de úgy érzem fel fog emészteni ez az ügy. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet . Ráadásul, ahogy a csaj is nyilatkozott a kapcsolatukról...Nem volt köztük semmi testi kontaktus. Ti hogy kezelnétek? Komolyan öngyilkosság is megfordult a fejemben ,a picúr tartja bennem a lelket
2011. aug. 23. 06:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

Nem azzal van itt a probléma, hogy megismerkedett egy lánnyal, és kedveli, hanem, hogy olyasmit mondott neked, hogy bár 1 hónappal később bukott volna le. Magyarul cseppet sem bánja, amit tett, már nem szeret téged, és előbb utóbb le fog lépni. Nem biztos, hogy ezzel a csajjal, és az sem biztos, hogy most. lehet 5-10 év múlva. A lényeg, hogy ilyen rövid ismeretség után, máris nem tudja, hogy a lányt válassza, vagy téged. Ez tök egyértelmű, hogy lépne mellőled az első lánnyal, aki megbabonázza.

Mindig lesznek olyan lányok, akik "megbabonázzák" a férjeinket.. Mindig lesznek csinos nők, akik tetszeni fognak nekik. Viszont, ha a férjed szeret, akkor eszébe sem jut, hogy "na kit is válasszak?"... beéri annyival, hogy, oké, ott az a csinos lány, szép meg minden, de van egy feleségem, aki szintén gyönyörű, és nagyon szeretem, ott vannak a gyerekeink, és eszem ágában sincs otthagyni őket.

24/L

2011. szept. 3. 13:00
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Most olvastam bele a kommentekbe..meg a Te további Írásaidba is. A férjed a nőnél aludt?? Utána másnap is nála volt? Ugye nem hiszed, hogy nem történt köztük semmi???

Most tudod mi lesz?? Az, hogy két vasat tart egy tűzbe. Ez a legjobb, ugyanis két nője lehet. Anyukám főnöke ugyan ezt csinálja. A feleség elnézi, hogy a férjnek van egy nője..rendszeresen jár a nőhöz a fickó, a feleség néha sír, meg idegbeteg, de nm hajítja ki a férjét, pedig megtehetné, mert van elég pénze hozzá.

Az egész város a feleséget szánja.. Mindenki arról beszél, hogy miért nincs benne annyi büszkeség, h kidobja a férjét. totál megalázkodik.

2011. szept. 3. 13:17
 53/63 anonim ***** válasza:

Off:

bocsánat hogy itt kérdezem meg de látom hogy szép számban gyűltek össze csajok :)

És utólag kiderült megcsalásról mi a véleményetek?Tegnap este a berugott sógornőmmel folytattam beszélgetést és azt meséltem neki akivel megcsalt és erre ő ezt mondta:nem csak az Erikával csalt meg......ránéztem és láttam rajta hogy olyan szintem meglepődött,hogy elszólta magát.Mit tegyek?1 óra múlva lesz itthon a férjem azt tervezem hogy rákérdezek.Szerintetek?Légyszi adjatok tanácsot.Van egy 8 és egy 21 hós fiunk.

2011. szept. 3. 14:02
 54/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egyszerű a történet márcsak a gyerek miatt sem. Engem egyszer csalt meg a férjem, még a házasságunk elején, de inkább pánik vagy kíváncsiság volt a részéről, mint komoly érdeklődés, mert ahogy lebukott rögtön megszakította a kapcsolatot a csajjal. Ezt én meg tudtam bocsájtani, igazából most már nem is érdekel. Van két gyerekünk, és az akkori afférja óta nem volt rajtam kívül senkije, viszont én akkor láttam a férjemen, hogy nagyon meg van ijedve. Szóval nem röhögött egy cseppet sem, és nem azt bánta meg, hogy lebukott, hanem azt, hogy egyálltalán belement a dologba.És ez nagyon nagy különbség. Szerintem hagyd őket a francba. Ez így nem okés, hogy azt sajnálja, hogy korán bukott le. Ha komolyan gondolná a kapcsolatotokat, inkább örülne, hogy még idejében lebukott szerintem.
2011. szept. 3. 15:16
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

14:02

szerintem nem tanácsos erről kérdezni, amíg nincs kiforrva önmagunkban a kép, hogy kb mit gondoljunk, mert a férfi minden válaszával csak manipulálni akar elsőkörben

és másodkörben is csak akkor lesz őszinte, ha esetleg számol azzal, hogy válás lehet belőle, és az hidegen hagyná.

ha nem, akkor másodkörben is manipulatívan fog fellépni

2011. szept. 4. 12:07
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
Én is feltettem ide legalább 10kérdést mire felfogtam hogy a párom egy disznó!Ugyanigy próbáltam "mentegetni" mint te és hogy majd biztos engem választ blabla...erre tényleg neked kell majd megérni és meg is fogsz remélem nem lesz tul késő:)Bizz magadban!!!!!
2011. szept. 4. 16:42
 57/63 anonim ***** válasza:
Ne adj neki időt! Vagy csak max. 1 hetet! Sajnálod, mert zokogott? Őt érdekelte, hogy Te mit érzel? Ahogy telik-múlik az idő, egyre nagyobb az esélye. hogy "átszokik". Mihez kell neki idő? Légy nagyon magadnál!
2011. szept. 5. 09:53
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikerül neki érzelmileg befolyásolni,netán zsarolnia téged,akkor nyert ügye van.

Szted érdekelte hogy mit érzel,mit gondolsz mikor a másik lányhoz ment?

Pont tegnap láttam egy dokumentum filmet egy pasiról,akinek volt egy felesége + egy lánya,és szeretőt keresett magának,majd egy idő után már haza is vitte,aztán a feleségét,és még a saját lányát is elzavarta a lufnya miatt,de a feleségét előtte még kék zöldre verte.Majd végül már a csajét is megunta,aztán már nem is volt neki elég csak egy lány,hanem minnél fiatalabbakat keresett.Én mondom aranyom,legyél észnél,mert lehet nem sokáig tart ezzel a csajjal,de utána jön a többi majd.Egy férfinak nagy a nemi vágya de ha már van családja,na meg ráadásul gyerek is,nem szabad másra gondolnia.VISSZA NE FOGADD NEB@SZdEL AZ ÉLETED!

2011. szept. 7. 07:40
 59/63 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én irtam ki olvasd el a válaszokat hátha erőt ad!!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. szept. 7. 14:43
 60/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy?Mi történt veled?

2011. szept. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!