Feltűnne, hogyha valaki nyomozna utánad? Meglesne? Olyasmire gondoltam, hogy ha valaki pölö vmi nem túl feltűnő helyről nézné az utat minden nap, ahol jössz, stb. Egy iső után feltűnne?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 19:03
1/6 anonim válasza:
Ez már beteges, akárki is leskelődik
2/6 anonim válasza:
Fel.
Van egy mentálisan zavart fiú a környéken, akinek tetszettem, és mindig lesett, merre mentem haza.
Este féltem is hazamenni.
egyszer bekattant(nem miattam) és novemberben alsóneműben flangált a városban. akkor bevitték a pszichiátriára, és azóta nem láttam szerencsére.
Ő is csak távolról figyelt, meg néha követett.
Úgy talán 3.-4. alkalommal tűnt fel.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Megpróbáltam lebeszélni róla, de hajthatatlan :@ Csak nagyon nem szeretném, hogy lebukjon.
2011. júl. 4. 19:07
4/6 anonim válasza:
Egy profi magánnyomozó lehet hogy nem tűnne fel :)
5/6 anonim válasza:
Valami olyasmi érzetem lenne, hogy "szúr" a tekintete az illetőnek. Mondjuk, egy amatőrt könnyű kiszúrni, de egy nemzetbiztonságist, vagy magánnyomozót tuti nem.
6/6 anonim válasza:
Olyan üldözési mániám van hogy mindég azt érzem hogy figyelnek, úgyhogy én mindég gyanakszom, meg bámészkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!