Hogy tegyem ezen túl magam? Erre álmomban sem gondoltam volna
Anyuka hahó!
Térj már észhez és dobd a faszit, de olyan gyorsan, hogy a lába se érje a földet, menjen csajozzon, tojd le magasról, de te őrizd már meg a büszkeséged a gyereked érdekében. Még hogy nem tud dönteni meg vacillál? Te meg ülj otthon és malmozzál míg őnagysága dönt.
Azt hiszem téged jó alaposan meg kéne rázni hogy felébredj. Véget ért a mese, hagyd el és legyél büszke magadra, meglátod 4 hónap múlva a lábtörlőd előtt fog kushadni a parasztja. Én akkor sem engedném vissza, csak vigyorognék...
Az egészben csak azt nem értem hogy mit akarsz megbeszélni a másik nővel?miért hivtad fel?Ez anyira megalázó...
megkérdezed mik a tervei?nem mindegy?
A pároddal kell megbeszélned hogyan tovább,a nő egy kivülálló.
A párod még mindig fiatal, 5 éve együtt vagytok, és még csak 27 éves, ebben a korban ez normális, "élni" akar. Persze semmi esetre sem úgy, hogy felesége meg gyereke van, csak azért írom, hogy normális, hogy tudd, még számíthatsz tőle ilyenekre.
ÉN biztos dobnám a helyedben, legyen benned egy kis büszkeség, hidd el, ha ő is ezt látja, már nem is fog kelleni neki az a másik. Te válassz, ne téged válasszanak.
Hát először is! Nincs az a faszi, aki miatt öngyilkosságot követnék el, ha ott a gyerekem!
Másodszor. Te tudod,hogy mit tudsz elviselni a jövőben! Én ahogy ismerem magam, nem tudnék bízni benne többé és akaratlanul is tönkrevágná a bizalmatlanságom, a féltékenységem a kapcsolatot. Kérdés van-e értelme,hogy úgy nőjön fel a gyerek,hogy veszekszünk minden nap! Akármennyire is szeretném, nálam itt meghalna a dolog. Nem tudnám elviselni,hogy így viszonyult egy másik nőhöz, hogy megbabonázta stb.
De nem vagyunk egyformák. Van, aki ezen túl tud lépni. Csak te tudod,hogy te milyen vagy! Viszont ha továbbléptek, akkor kell előtte egy alapos nagy beszélgetés a pároddal.
(fili)
Husssszonhááárooom!!!!! Jézusom. Fiatal vagy előtted az élet. Most jó nagy leckét adott, hogy mégegyszer tetvet ne válassz.
Most neked kell átmenni tetűbe és kirúgni, hogy térdepelve kérje magát vissza. Ha meg nem fogja jobban is jársz. A kurvival meg semmi tárgyalni valód nincs az egy nagy senki egy zéró érted? Nem ember. És vissza kapja majd ha a pároddal él ugyanezt tehát add neki szívjon ő tovább. Próbálj erős tigris lenni kérlek. Tudom nehéz, és még fiatal vagy inogsz. De az évek rohannak és azt veszed észre, hogy 30 vagy és agyon csalt szerencsétlen nő, aki már nehezen talál új párt. Ha bejelented, hogy pakoljon megláthatod a képét az egy elégtétel lesz. NE ALÁZKODJ!!!!! Légy kemény mint a vídia. XDD Kitartás drukkolok, hogy meg tudd tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!