Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem ezen túl magam?...

Hogy tegyem ezen túl magam? Erre álmomban sem gondoltam volna

Figyelt kérdés
Párommal több mint 5 éve vagyunk együtt van egy 3 és fél éves lányunk. Eddig minden szép és jó volt legalábbis azt hittem. Megismerkedett munkába menet egy csajjal. Tegnap lebukott. Azt mondta hogy "megbabonázta a csaj" és miért nem tudott egy hónappal később lebukni, hogy jobban megismerhette volna addig és eldönthetné mit akar. Normálisan álltam a dologhoz felhívtam a csajt, hogy akkor most mik is a terveik. A csaj azt mondta hogy bejönnek egymásnak engem állítólag már nem szeret csak a gyerek miatt van velem és lehetőleg tűnjek el a képből. Ezután a csaj választás elé állította,engem választott a párom de látom rajta, hogy nagyon megkedvelte a csajt. Most mit tegyek? Nagyon szeretem nem tervezem otthagyni de úgy érzem fel fog emészteni ez az ügy. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet . Ráadásul, ahogy a csaj is nyilatkozott a kapcsolatukról...Nem volt köztük semmi testi kontaktus. Ti hogy kezelnétek? Komolyan öngyilkosság is megfordult a fejemben ,a picúr tartja bennem a lelket
2011. aug. 23. 06:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim válasza:
85%
Én most vagyok 14 éves és 2008-ban rájöttem hogy apa megcsalja anyát. Sokáig sírtam esténként, sőt még van hogy most is. Anyának 2010-ben mondtam el, de nem tesz semmit. Egyszer anya rányitott apára meg arra a nőre. De még azután sem tett semmit. Tudni kell hogy ez a nő 2007-ig az unokatesom barátnője volt csak az unokatesom megcsalta ezért ő úgymond "visszavágott". Miután elhagyta ez a ő az unokatesomat apa felajánlotta neki hogy költözzön hozzánk a vendégszobába. 2 évig nálunk lakott, majd vett egy házat, ugy hogy semmi pénze nem volt és mai napig nem is dolgozik. Minden évben jár velünk nyaralni, síelni meg minden hova. Nekem is álandóan parancsolgat és beszólogat. Tudom hogy apa is azért furcsa velem meg azért mondja hogy rossz gyerek vagyok mert ez a nő tele beszélni a fejét. Pedig nem vagyok rossz gyerek. Nagyon jól tanulok, segítek otthon, bulizni nem járok, nem cigizek. Nagyon zavar a dolog de nem tudok mit tenni. Anya semmit nem lép. Amiota ez a nő az életünkben van azota apa teljesen megváltozott. Érzem hogy engem nem szeret és anyát sem. Mindent anya vesz meg nekem apa még arra nem hajlandó hogy a tankönyveimet kifizesse. Anya reggeltől estéig dolgozik, hogy jobban éljünk. Tudni kell hogy apa eléggé gazdag.
2011. aug. 23. 08:35
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem lehet a korra fogni az én volt párom 50éves volt
2011. aug. 23. 08:35
 23/63 anonim ***** válasza:
15%
Te vagy az Zsuzsi?
2011. aug. 23. 08:37
 24/63 anonim ***** válasza:
57%
18 éves Nő vagyok de a szívem kiszakad érted.Hogy lehet egy 24 éves hülye cafka ennyire undorító?Nem értem én ezeket de komolyan.Elhiszem hogy nagyon szereted de hagyd el,ne viseld el ezt a megaláztatást ezt a kínt.Kitartást neked Kedves kérdező.
2011. aug. 23. 08:42
 25/63 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,átgondolom. Sajnos én alapból csonka családban nőttem fel, anyám elhagyott, nagyim nevelt fel. Ő most halt meg novemberben ő sincs már nekem. A házat ahol vele éltem eladták. Velem senki nem tartja a kapcsolatot egyedül vagyok, még barátnőm sincs. Így pedig nehéz lépni, hogy nincs senki aki mögöttem áll. Tényleg köszönöm a válaszokat nagyon el fogok gondolkodni rajta.
2011. aug. 23. 08:59
 26/63 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem a ringyóra kell elsősorban haragudni, hanem arra a mocsok párodra. Igaz az, hogy aki megcsal egyszer, megteszi többször is. El kell döntened, a szívedre hallgatsz /és akkor kérdés, mikor jutsz túl ezen a dolgon/ vagy elhagyod, nagyon fog fájni, de új életet kezdhetsz és emelt fővel "távozol".
2011. aug. 23. 09:14
 27/63 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok!Akkor lehet evvel él vissza a strici.Na hát most még jobban elítélem a gusztustalan férget!!!!!A ribanc meg egyenlőre nem dugtak?Dugjanak de ragadjanak is össze.Istenem 23 éves vagy simán kapsz mind a 10 újjadra a gyerekkel együtt másikat.És kívánom hogy találd meg a boldogságod az igaz szeretetet mert ez a féreg már azt se érdemli meg hogy leköpd.A szívem szakad meg érted esküszöm még megalázkodsz meg minden és ez a rohadt ribanc így visszavág.Privátba megírnád a számát esküszöm felhívnám és én nem lennék vele ilyen kedves!!!!!!!!
2011. aug. 23. 09:16
 28/63 anonim ***** válasza:
100%

5 hónapos terhes voltam, mikor kiderült, hogy a páromnak felesége van. Igaz, véletlen baba volt, nem tervezett, és úgy döntöttünk, hogy már szeretne, akkor had jöjjön, nem vetetjük el. (ezért nem laktunk még együtt, valamiért mindig húzódott az összeköltözés. Utólag már persze tudom, hogy feleség, és a család miatt, és nem a munkahely, meg ilyenek miatt, amiket beadott nekem.) Mindketten sokat dolgoztunk, és igy nem is tünt fel, ha éppen lemondott 1-1 programot.

Szóval, mikor megláttam őket együtt, akkor kissé meglepődtem. Oda is mentem hozzájuk, hogy ki ez e nő, és a döbbenetem, csak nőtt, mikor kiderült, hogy nem is "ez a nő" a betolakodó egy jól működőnek, és stabilnak hitt kapcsolatba, hanem én magam vagyok az. Gondolom a feleség sem lepődhetett meg kevésbé a számonkérésem, és persze az akkor már gömbölyödő pocakom láttán.

Akkor amint hazaértem, azonnal szemeteszsákba szórtam, a "párom" nálam lévő holmijait, és kitettem a kapu elé. Hogy ő vitte el, vagy a guberálók, vagy a szemetesautó, azt nem tudom, nem is érdekelt. Utána már csak 2x beszéltem azzal az emberrel: 1x, mikor meghallgattam a mondókáját, hogy könyörög, és fogadkozik, hogy ő elválik, és még 1x mikor szóltam neki, hogy legyen szives, és állitsa le a feleségét, mert az asszony bizony elég durván elkezdett zaklatni. Holott én nem érzem magam hibásnak, mert nem is tudtam arról, hogy ő létezik, és mikor tudomásom lett róla, egyből kivágtam a férjét.

Kell hozzá lelkierő. Nem is kevés. És én is találtam magamnak párt, olyat, aki nem volt foglalt. Aki szeret, tisztel, és megbecsül.

2011. aug. 23. 10:28
 29/63 anonim ***** válasza:
100%
a 7hós megcsalt terhes vagyok!Anyukám meghalt autóbalesetben apám alapjáraton alkesz nekem se volt senkim ugyhogy nem ezen mulik hanem hogy kemény vagy és alapjárat hogy mindent megteszel a gyerekedért és igy nem lesz gond!!!!Hajrá
2011. aug. 23. 10:45
 30/63 A kérdező kommentje:

Kedves 10:45-ös válaszoló!

Neked, hogy sikerült különmenni a párodtól? Volt lakásod, vagy volt hová menned? Megköszönném ha leírnád :)

2011. aug. 23. 11:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!