Hogy tegyem ezen túl magam? Erre álmomban sem gondoltam volna
Hát én először lakhattam a közösen felujitott lakásába 3hónapot aztán ugy kivágott onnan minden ok nélkül hogy csak lestem,hirtelen nem volt hová mennem csak anyaotthonba aztán albérletbe utána elreteszeltem alkesz apámnál egy szobarészt és ott laktunk,baromi nehéz volt 40ezerből de a gondolat is taszitott hogy visszamenjek a majomhoz csak azért mert nehéz egyewdül,viszont ha a gyerekemre néztem annyi erőt kaptam mint még soha!Vállaltam gyerekfelügyeletet 2gyerek plusz az enyém nem volt sok pénz de valami!Interneten ismerkedtem se időm nem volt elmenni a fiamat se tudtam volna hova tenni!A nagyon szar időszak 6hónapig tartott lelkileg de a fiam miatt nem szomorkodhattam az anyagi mélypont fiam 3-6hónapos kora között volt aztán valahogy elkezdett javulni a helyzet ahogy én elkezdem javulni lelkileg ugy minden könnyebb lett:)Ha szeretnél beszélgetni vagy csak biztatás kell irj nyugodtan privire nem garantálom hogy rögtön válaszolok de napi egyszer benézek!
A házatok közös? MAradj ott a kicsivel
Hallod aranyom!
Na,van itt egy pasi,aki munkából hazajövet megismerkedett
egy idegen csajjal,csak úgy tök véletlen!
KAMU babám!Szerintem meg összeszedte valahol,és könnyebb volt a véletlenre fogni,hogy így kissé ártatlanabbnak hasson a szitu!Etet téged mint egy kis kutyuskát!
A másik fúúúú milyen nő lehet ez?Ilyenről még nem hallottam,beszél veled,lesz@rja hogy ott a pici,és még olyan dolgokat mond,amivel meg is aláz!!
Ráadásul ha a párod szeretne,leépítette volna már rég a csajt!Én ha szeretem a páromat,és tegyük fel szeretőm lenne,akkor se hagynám hogy megalázza őt.
ÉS TE LEÉPÍTETTED A MÁSIK SRÁCOT?
Azt szeretnéd ha a végén kikészülnél ebbe az egészbe,és a kislányod végignézné hogy anyuci nyugi bogyókat szed,apuci meg vígan eljárkál a másik nénihez?
Tegyél rá magasról,csípd ki magad kis anyám,öltözz fel sexisen,és CSAK AZÉRT IS járj el szórakozni,és mutasd meg h ha neki nem kellesz 600 másiknak még fogsz!
Nincs késő,ha változtatni szeretnél,tedd meg,mert az idő hamar elszáll!És BÁNNI FOGOD A VÉGÉN HOGY NEM TETTED MEG!
Csak sajnos késő lesz!
Még tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!