Hogy tegyem ezen túl magam? Erre álmomban sem gondoltam volna
Először is: öngyilkosság? Egyrészt tényleg ott a gyermeked, aki miatt semmiképpen nem teheted meg. Másrészt magad miatt is marhaság lenne. A saját életedet eldobni azért, mert egy ilyen ribanc bekavart? Neked nem ennyit ér az életed, nem a kapcsolatod vagy, nem a párod határozza meg azt, aki vagy.
"A csaj azt mondta hogy bejönnek egymásnak engem állítólag már nem szeret csak a gyerek miatt van velem és lehetőleg tűnjek el a képből."
Ezzel több probléma is van: a csaj ezt mondja nyilván, mert ő a férfit akarja, ebből a kijelentésből is látszik, hogy abszolút érzéketlen és törtető. A férjedtől tudhatod meg csak, pontosan mi az igazság, ezt vele kell őszintén megbeszélni. Valamiért veled maradt, hát kérdezz rá, miért. Ha csak a gyerek miatt, az a picinek is csak szenvedés lesz.
Miért te tűnj el a képből? Mi jogon mond ő ilyet? Tőled van gyereke, még mindjárt te vagy az, aki rossz helyen van? Egy fenéket. Ez a férfi párkapcsolatban van, amelyben született egy kislány is, ha ő másfelé kacsingat, nehogy elhidd már, hogy te vagy az, aki 'zavar'. Fú, ez tényleg gátlástalan nő, na mindegy.
Egy szó mint száz: beszéljétek meg higgadtan, a kommunikáció nagyon fontos. Meg kell tudnod őszintén, mi vezette őt más nőhöz - bizonyára van valami lelki dolog a háttérben. Próbáljátok megoldani, de ha nem megy, attól se félj, jobb egyedül (ahol új lehetőségek és a boldogság esélye vár), mint egy szenvedéssel és állandó aggódással, bizonytalansággal teli kapcsolatban. Legyen benned tartás, ne legyél áldozat, elesett, ne hagyd, hogy lenézzenek vagy ilyesmi.
Jó,hogy ilyen nyugodt és kulturált vagy.
Ettől lejjebb nem kell adni.
Ne a lánnyal intézkedj,nem neki van felesége és gyereke.
Szerintem,olyan faszival,aki ezen csak röhög,nem kéne tovább tervezni.Menjen,röhögjön a lánnyal.Minek maradna veled,ha már nem szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!