Mi a fenét csináljak?
Apámnak csaja van, ezt tudjuk szüleim már külön is mentek.
Mindig ki akarom készíteni a csajt, de apám mindig védi, nem igaz! Már annyira elegem van!
A saját gyerekével szemben is őt védi és mellé áll!
Ha valamit mondok róla már leszidnak!
Hát még ha csinálok neki valamit, akkor már üvöltözik velem apám...
Ma is csak annyit csináltam, hogy hunyorítva csúnyán néztem a csajra és már olyan hangnemben szólt rám, hogy elsírtam magam!
Mit tegyek, hogy ne védje ennyire?
Annyira rosszul esik, hogy mindig én vagyok a szemét ha csak csúnyát mondok rá, meg mindig az ő szavát tartja igaznak az enyémmel szemben.
15/L
Köszi
ha ok nélkül szekálod a csajt, akkor nyilván nem neked adnak igazat, hiszen nincs is igazad.
15 évesen felfoghatnád, hogy ha a seggedet a földhöz vered se tudsz semmin változtatni. ha nem viselkednél ilyen gyerekesen, és nem akarnál keresztbe tenni a csajnak a létezése miatt, akkor nem kerülnél ilyen helyzetbe.
apád nem az alapján fog egyikőtök, vagy másikótok pártjára állni, hogy ki-kicsodája, hanem hogy kinek van igaza.
Annyira rosszul esik, hogy mindig én vagyok a szemét ha csak csúnyát mondok rá, meg mindig az ő szavát tartja igaznak az enyémmel szemben.
- ha csak csúnyát mondasz rá, az nem elég? Te se örülnél neki ha csak ugy ugatnának. Költözz anyukádhoz..
Buta vagy.
Csak aztán nehogy koppanj, hogy a buta viselkedésed miatt tényleg elüldözöd az apád magad mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!