Mi a fenét csináljak?
Nem húzom hosszúra a magyarázatot:van egy fiú,akit kedvelek-lefeküdtünk.Nem terveztem,ha kicsit is hallgattam volna a józan eszemre,rögtön ellöktem volna magamtól,de letámadott.Előtte is elég nyilvánvaló volt számomra,hogy számára több ez,mint barátság,de ez az este teljes bizonyságot adott ennek a feltételezésnek.
Azóta egyfolytában csörög a telefonom.Legszívesebben felvenném,és megmondanám neki,hogy keressen egy rendes lányt,aki velem ellentétben nem vágja át,nem önző mint én, és akinek ő legfontosabb.De néha legszívesebben csak elmennék hozzá,hogy a nyakába boruljak,és megmondjam neki,hogy mennyire szeretem.(Ez is csak az önzőségemet bizonyítja).
Nagyon összezavarodtam.Megfogadtam,hogy az iskolán kívül másra most nem fogok koncentrálni,de eléggé belekavart a terveimbe..Nem tudom eldönteni,hogy mi lenne a jó.
arra még nem gondoltál, hogy adsz neki egy esélyt?
én két diplomát csináltam meg a párom mellett nem is akármilyen eredménnyel
csak kérdem?
Most tulajdonképpen azért kéne felnőnöm,mert képes vagyok racionálisan gondolkodni?
Egyszerűen úgy érzem,hogy..hát igen,elég cliché,de egy hosszútávú kapcsolat levét ő inná meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!