Most én mi a fenét csináljak? (lennt)
bátyámék alapbol cseszegettek hogy csináljam ezt csináljam azt,mosogassak el meg ilyenek,anyukánk nem itt lakik velünk,mostoha apámnál,de ez hosszú,az a lényeg hogy ő most intenziven van,most meg jön bátyám és elkezdi hogy mostantól sokat segitsek itthon,mosogatás,ruhamosás,stb,sogórnőm meg alig csinál néha-néha csinál valamit nálunk,majdnem 30 éves a bátyám még itt él velünk,sogórnőmnek kéne igazábol már a ruháit mosni.(nem rég olyat szólt anyunak hogy nem neki kéne utánnunk mosni,mosogatni)mosogatás:ők piszkitják a legtöbb edényt.ő költözött ide és ugy dirigál nekem mint valami basa............
18/l
egy csómó mindent nem írtam le.
minden nap dolgozok a kocsmába emmelett szerinted nekem nincs más dolgom???? pffff
1) Vegyél egy nyelvtankönyvet
2) Szard le őket, és mondd meg nekik, hogy csinálják meg maguk után a szaraikat.
3) Nőj fel!
most nem figyeltem mindegy egyes betűre hogy írom,egyébként nem is ez volt a kérdés hányas vagyok magyarból -_-
ha elkezdek vele veszekedni még neki áll feljebb,igyis több mindent csinálok mint az,akinek igazából kéne és még én nőjjek fel?
ahhoz képest ma is egyedül voltam kinnt egy kocsmába.kiszolgáltam a vendégeket és meg csináltam mindent.....na mindegy....
valami normális tanácsot adjatok...meg köszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!