Mi a fenét csináljak?
Apámnak csaja van, ezt tudjuk szüleim már külön is mentek.
Mindig ki akarom készíteni a csajt, de apám mindig védi, nem igaz! Már annyira elegem van!
A saját gyerekével szemben is őt védi és mellé áll!
Ha valamit mondok róla már leszidnak!
Hát még ha csinálok neki valamit, akkor már üvöltözik velem apám...
Ma is csak annyit csináltam, hogy hunyorítva csúnyán néztem a csajra és már olyan hangnemben szólt rám, hogy elsírtam magam!
Mit tegyek, hogy ne védje ennyire?
Annyira rosszul esik, hogy mindig én vagyok a szemét ha csak csúnyát mondok rá, meg mindig az ő szavát tartja igaznak az enyémmel szemben.
15/L
Köszi
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:18
TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN!
Egy fiatal ki liba miatt ilyen az egész családjával, de nem baj már kitaláltam hogy vissza fogok neki vágni!
Csak úgy fog lesni hogy mit csinálok majd!
Köszi a válaszokat!
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:19
Ez így van! NEM normális jelenleg!
Nem, engem már nem hiszem hogy szeret!
Most is mikor sírtam, hogy mindig én vagyok leszidva akkor is csak megölelt és mondta hogy ne legyek ilyen gonoszkodó meg adott puszit, de látszott rajta hogy őt jobban szereti ha hagy itt engem szenvedni, eddig a családja volt az élete értelme, most meg ő fordít neki hátat!
Nem váltak még el, de el fognak. Igen, a csaj miatt!
Ha úgy lenne, hogy a csaj csak a válás után jött volna, akkor lehet hogy még meg is érteném, DE ÍGY NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!