Nem merek szülni, mert félek kiszolgáltatottá válni (gyed/s miatt). Hogy oldjam meg?
félek, hogy kiesik a keresetem, mert hiába keres félmilliókat a párom, semmiben nem segít.
próbáltam ezt megbeszélni vele, ő azt mondja, a te pénzed az én pénzem; viszont amikor bármit meg akarok venni magamnak (a saját pénzemből) azt is vagy előre megtiltja (ne szórjam a pénzt alapon) vagy rámfogja, hogy szórom a pénzt.
viszont 33 évesen csak jönnie kellene már az elsőnek!
mondjuk azon már én is gondolkoztam, hogy nem e boldogtalanság miatt csúnyultam volna el
mert elvégre 3 éve ismerem és amikor összejöttünk, hemzsegtek körülöttem a pasik, elégedett voltam magammal
de hát lehet a korral jár...
én is gondolkoztam válás esetén, tuti hogy elvinné a gyerekeket, de ki tudja, legalább jólétben lennének, nem mellettem nyomorognának
ő szeret engem.
itt nem erről van szó, hanem a fukarságról, mint jellemről, sőt mégcsak nem is arról, inkább hogy mit tehetnék én, mi legyen a B tervem arra ha szülnék, azért, hogy merjek szülni
valahogy úgy.
el akartam menni magándokihoz átnézetni teljesen magam, hogy minden rendben van e
amire közölte velem, hogy nincs nekem arra szükségem, semmi bajom.
és ezt csak mert Pénzbe kerül.
szóval nincs B tervre ötlet?
annyit megjegyeznék, hogy a másik pénze nélkül, is kell, hogy valahogy jó legyen
?
csakhogy én gyűjtögetek és azzal az összeggel is rendelkezni akar, hogy tegyem a közösbe...
szóval titokban kell gyűjtenem
amúgy voltam az államinál is, és nem végzik el a vizsgálatokat, nem foglalkoznak velem!!!
fel szeretném magam térképezni, hogy biztos egészséges gyereket szüljek
najó, ez egy kicsit nonszensz, h ő nem ad a pénzéből neked, de a tiedet elszedi mindenféle jogalapra hivatkozva.
kamuszag van a levegőben...
lakásra gyűjtünk, ezen a jogcímen szedi el a megtakarításomat.
ami valahol tényleg jogos is.
mitől olyan hihetetlen, hogy mindez valós?
karácsonyra, stb kapok ajándékot. annyira nem sóher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!