Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek szülni, mert félek...

Nem merek szülni, mert félek kiszolgáltatottá válni (gyed/s miatt). Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

félek, hogy kiesik a keresetem, mert hiába keres félmilliókat a párom, semmiben nem segít.

próbáltam ezt megbeszélni vele, ő azt mondja, a te pénzed az én pénzem; viszont amikor bármit meg akarok venni magamnak (a saját pénzemből) azt is vagy előre megtiltja (ne szórjam a pénzt alapon) vagy rámfogja, hogy szórom a pénzt.

viszont 33 évesen csak jönnie kellene már az elsőnek!

2011. jún. 26. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:

mondjuk azon már én is gondolkoztam, hogy nem e boldogtalanság miatt csúnyultam volna el

mert elvégre 3 éve ismerem és amikor összejöttünk, hemzsegtek körülöttem a pasik, elégedett voltam magammal

de hát lehet a korral jár...

én is gondolkoztam válás esetén, tuti hogy elvinné a gyerekeket, de ki tudja, legalább jólétben lennének, nem mellettem nyomorognának

ő szeret engem.

itt nem erről van szó, hanem a fukarságról, mint jellemről, sőt mégcsak nem is arról, inkább hogy mit tehetnék én, mi legyen a B tervem arra ha szülnék, azért, hogy merjek szülni

2011. jún. 26. 20:20
 22/82 anonim ***** válasza:
76%
persze hogy szeret a maga önző módján. Megkérdezted, hogy szán-e 100ezeret a szülésre? neked mennyit adna kismamaruhára? semmit?
2011. jún. 26. 20:22
 23/82 A kérdező kommentje:

valahogy úgy.

el akartam menni magándokihoz átnézetni teljesen magam, hogy minden rendben van e

amire közölte velem, hogy nincs nekem arra szükségem, semmi bajom.

és ezt csak mert Pénzbe kerül.

2011. jún. 26. 20:29
 24/82 A kérdező kommentje:

szóval nincs B tervre ötlet?

annyit megjegyeznék, hogy a másik pénze nélkül, is kell, hogy valahogy jó legyen

?

2011. jún. 26. 20:52
 25/82 anonim ***** válasza:
Megértelek de a párodnak abba igaza van hogy a magán doki drága pláne úgy hogy átnézeted magad, arra ott az állami ami szintén súlyos pénzekbe kerül.
2011. jún. 26. 21:12
 26/82 anonim ***** válasza:
rakd félre a fizetésed egy részét és lesz miből költened gyed mellett;)
2011. jún. 26. 21:18
 27/82 A kérdező kommentje:

csakhogy én gyűjtögetek és azzal az összeggel is rendelkezni akar, hogy tegyem a közösbe...

szóval titokban kell gyűjtenem

amúgy voltam az államinál is, és nem végzik el a vizsgálatokat, nem foglalkoznak velem!!!

fel szeretném magam térképezni, hogy biztos egészséges gyereket szüljek

2011. jún. 26. 21:31
 28/82 anonim ***** válasza:

najó, ez egy kicsit nonszensz, h ő nem ad a pénzéből neked, de a tiedet elszedi mindenféle jogalapra hivatkozva.

kamuszag van a levegőben...

2011. jún. 26. 22:51
 29/82 A kérdező kommentje:

lakásra gyűjtünk, ezen a jogcímen szedi el a megtakarításomat.

ami valahol tényleg jogos is.

mitől olyan hihetetlen, hogy mindez valós?

karácsonyra, stb kapok ajándékot. annyira nem sóher.

2011. jún. 26. 22:57
 30/82 anonim ***** válasza:
Dobd ki a p.csába!Ez nemnormális.
2011. jún. 26. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!