Szerintetek ráérek 31-2 évesen gyereket szülni?
Van egypár kérdésem amit végiggondolhatnál és utána dönts.
1. Van-e olyan valaki akinek szülnél? Akivel tényleg családot lehetne alapítani?
2. Több gyerkőcöt akartok-e? Mekkora korkülönbséggel?
3. Készen állsz-e az anyaságra? Hajlandó vagy-e kivonni magad a gazdasági forgatagból egy-két évre hogy a babának szentelhesd magad, nem pedig már 6-10 hónaposan "bedobni" bölcsibe, hogy a karriered hajkurászd. (sajnos láttam már ilyent)
+ A baba nem mindig akkor jön, amikor tervezik vagy akarják. Lehet most villámgyorsan meglenne, de amikor majd akarjátok nem fog, csak jópár hónap, ne adj isten jópár év.
Azért ezek a minimumok amiket szerintem végig kell gondolni. 33 évesen szültem :) de csak 1 babát terveztünk és első hónapban megfogant. Tehát szerencsés vagyok.
Első az önmegvalósítás, gyerek jöhet utána, szerintem 35-ig simán ráérsz.
Én is most végzek ha minden igaz, olyan idős vagyok mint te kapcsolatom sehol, de először magamat szeretném megvalósítani és nem a gyerekkel foglalkozni.
miért ne érnél rá? :) huszonévesen még ki kell élnie magát az embernek.persze aki szereti nagyon a gyerekeket és ez a vágya azt megértem persze.Én már 5éves korom óta azt mondogatom,hogy 30 felett fogok szülni és nem hinném,hogy másképp lesz már :) bőven ráérsz,35év felett javasolt a fokozott figyelemmel követés...egyébként a mai világban mire egy nő eljut oda,hogy gyereket vállalhasson,bőven eljut a 30ig...nagyon sokan szülnek 40 felett is(bár az már nem túl szerencsés).De a te helyzeteddel semmi baj.
22N
Én 30 előtt szeretnék 2 gyereket...de szerintem nem fog összejönni, a párom orvosit végezm "hála az égnek" még van 4 éve plusz még XXXX :-S
Úgyhogy mire odakerülünk arra benne leszek a három X ben szerintem. Pedig szerettem volna fiatal anya lenni...
De végül is akkor leszel anya mikor szeretnél, természetesen a körülményeket (hogy mikor fogan meg pl.) nem tudod befolyásolni...de ezeket is beleszámoltad akkor oké:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!