Szerintetek ráérek 31-2 évesen gyereket szülni?
Szerintem tedd azt, amit TE jonak latsz, hisz minden ember mas. 31-32 eves meg nem tul idos szulni, csak akkor neccesebb, ha mondjuk 3 gyereket akarsz. Egyik baratnom 38 evesen szulte az elsot, most a harmadikat mar 42 evesen fogja. Rengeteg plusz vizsgalatra kell jarnia...de mit tehet az ember, ha egyszer igy alakul az elete? Jobb biztos kapcsolatban szulni, mikor eljott az ido, mintha csak ugy a semmibe szulnel. En fiatalon szultem, nem szulnek 40 evesen, de ha az eletem ugy alakult volna, hogy nem talalom meg az igazit fiatalon, nem tudtam volna szulni. Miert nem szerettem volna idosebb korban szulni? Amit emlitettel is, hogyha nem jon ossze a baba, sokkal kevesebb idod van helyre tenni a problemat, a masik pedig az, hogy engem anyu 33 evesen szult es bar remek anya volt, hatalmas generacios kulonbseg volt koztunk, amik nagyon kijottek a napi eletben. Arrol nem beszelve, hogy sok szulo nagyon szivesen unokazna/segitene, de mar annyira idos, mire oda kerul a dolog, hogy nem megy neki. Nem mindegy, hogy valakinek 50 evesen lesz unokaja vagy 70 evesen (ha megeri szegeny egyaltalan).
Mindenki mas, mindennek meg van az elonye es hatranya. Nyilvanvaloan annak is van elonye, amit te tervezel a celjaiddal, almaiddal. Az elet errol szol, dontesek sorozata, amivel egyik oldalon nyersz, a masikon veszitesz. Jol gondolod, hogy nem lehet egy fenekkel tobb lovat megulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!