Hány éves korban szeretnétek szülni?
Hány évesen ideális szerintetek?
És az ideálishoz képest ti mikor szültetek? Szerintetek nem volt túl korán, vagy későn?
Anny olyat olvasok itt, hogy 20-22 éves lányok terhesek. Én nem tudom, ők hogyan jutottak el idáig. Persze nem ismerem a körülményeket, de szeretném én is úgy érezni, hogy kész vagyok rá. Pedig nagyon messze vagyok tőle. Az egyetlen, ami megvan, az az apajelölt :)
23/L
23-24 évesen szerettem volna anya lenni.
Ennek ellenére idén leszek 30 éves, 3 éve találkoztam a férjemmel és most próbálkozunk egy ideje, hogy babánk szülessen.
Én szeretnék fiatalon anya lenni (persze kinek mi a fiatal, nekem 25 alatt), de nem hiszem, hogy összejön:( sőt biztos. az apajelölt már megvan, de 0 anyagi háttér:S
20/L
23 éves koromra már szerettem volna anya lenni, de most úgy áll a dolog, hogy ez kitolódik kb 25 éves koromra, de csak azért, hogy maximálisan összeszedjük magunkat anyagilag a párommal. De ennél tovább már nem akarom tolni.
21/L
Leérteségizek és utána.19-20 évesen.A párom dolgozik együtt élünk külön házba.
17L
23 évesen fogok szülni, pedig azt hittem h 30 éves koromig nem találok olyan férfit aki mellett letudnám élni az életem.
Nem tartom korainak, meg van minden mindkettőnknek rendes munka, családi ház, autó és hamarosan a gyerek is.
én most vagyok 21,4-5-6 év múlva szeretnék,ha minden összejön.
Hogy mikor ideális,azt nehéz megmondani,egészségügyi szempontból 20-35 . Az más kérdés,hogy meddig jár az ember iskolába,utána mit szeretne elérni karrier téren,mikorra tudja megteremteni a megfelelő anyagi hátteret,mikor talál megfelelő párt magának és nem utolsó sorban mikor érzi érettnek magát egy gyerekhez.
nekem 2 éve van komoly kapcsolatom,dolgozok,suliba járok,anyagi hátterem nagyjából 0,de ha lenne,akkor sem szülnék még mivel nem tartom magam késznek a gyereknevelésre.
26-27
Szeretnék élni is egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!