Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban szeretnétek...

Hány éves korban szeretnétek szülni?

Figyelt kérdés

Hány évesen ideális szerintetek?

És az ideálishoz képest ti mikor szültetek? Szerintetek nem volt túl korán, vagy későn?

Anny olyat olvasok itt, hogy 20-22 éves lányok terhesek. Én nem tudom, ők hogyan jutottak el idáig. Persze nem ismerem a körülményeket, de szeretném én is úgy érezni, hogy kész vagyok rá. Pedig nagyon messze vagyok tőle. Az egyetlen, ami megvan, az az apajelölt :)

23/L

2011. jún. 17. 16:57
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Én mindig is fiatalon akartam anya lenne, 21 évesen szültem, nagyon jó anyagi háttérrel. Nem dolgozom, nappalin végzem az egyetemet,de nagy örökségem van így bőven meg van az anyagi hátterem, nem vagyok kitartott sem. Ebben az esetben szerintem nyugodtan lehet gyereket vállalni ennyi idősen. Második babát majd akkor akarok, ha elvégzem az egyetemet (még 1 év) és dolgoztam is kicsit. A másik gyerek 4-5 éves korában gondoltam, de az is lehet, hogy csak utána dolgozom. Két gyereket tervezek.
2011. jún. 18. 06:19
 42/52 anonim ***** válasza:

Amúgy azt árulja már el az aki ÉLNI szeretne, hogy akinek van gyereke az nem él? (:

Mondjuk inkább úgy, hogy nem vágytok még efféle elkötelezettsége,lekötöttségre és inkább szórakoztok még és magatokkal foglalkoznátok. Nincs ezzel semmi baj, csak ez egy rossz kifejezés amit használtok. Van gyermekem és köszi én is ÉLEK (: ráadásul boldogan és elégedetten.

2011. jún. 18. 06:25
 43/52 anonim ***** válasza:
69%

Én is azokhoz szólnék akik azt mondják hogy élni akarnak még. Egyébként 17L vagyok. Engem anyukám nagyon fiatalon (17 évesen) szült, jó tudom ez se normális de így jött össze, véletlenül. Most még csak 35 éves és nagyon is élnek apukámmal, mert még fiatalok! Oké, lehet hogy a huszas éveit "elvesztegette", de 35 évesen ott tartanak hogy "nagylányuk" van akit itthon lehet hagyni akár minden hétvégére, sőt mennek majd a nyáron 3 hétre is nyaralni ketten, akkor is itthon hagyhatnak, így volt ez tavaj is. És még van jópár évük élni. Aki viszont még csak ennyi idősen vállal gyereket (pl 35 évesen), az utána ott TÉNYLEG befejezte, mert pár évig a gyerektől nem tud menni sehova, mire a gyerek elég nagy lesz ahhoz hogy egyedül maradjon, addigra meg 50-55 éves lesz, akkor már késő élni. MOst ezzel nem azt akarom mondani, hogy normális 17 évesen szólni, csak azt mondom hogy aki korán szül az a "gyerek után" tud még élni bőven, aki meg későn szül az meg előtte tud. Ez relativ, mindenképpen egy 10-15 év kiesik az életedből, csak az változó, hogy ez huszonéves korodban, vagy mondjuk negyvenesben. Én fiatalon akarok szülni, bár nem annyira mint anyukám, de mindenképpen 25 éves koromig.

17L

2011. jún. 18. 09:33
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

Én pedig annak írnám, aki lepontozott, amiért nem szeretnék szülni. Szülj helyettem is légyszíves, ha neked ez gondot jelent! Megengedem. Szüld meg, neveld fel, csinálj vele amit akarsz! Vagy pukkadj meg, ha valami nem tetszik!

18:06 voltam

2011. jún. 18. 11:14
 45/52 anonim ***** válasza:

Én minél később...ki akarom élvezni a fiatalságot, nem akarok most még babázni! Azt se tudnám, mit kell egy gyerekkel csinálni! Ha lehet 38-40 éves koromig nem szülnék, utána is max. egyet...

26/N

2011. jún. 18. 18:08
 46/52 anonim ***** válasza:
sztem 20-28 között ideális az összeset később nem akarok a kisfiunk 21 éves koromban született,van lakásunk,párom dolgozik,mellette tanulunk 22L
2011. szept. 6. 13:36
 47/52 anonim ***** válasza:
23évesen született meg a lányom. Véletlen jött össze,de nem bántuk meg. Most már örülök,hogy így történt mert ha azon múlt volna,hogy mikor érzem késznek magam rá akkor lehet nem lenne gyerekem vagy csak 20év múlva. :) Sosem voltam odáig a gyerekekért,nem tudtam velük mit kezdeni,se játszani velük meg gügyögni.
2011. szept. 6. 13:46
 48/52 anonim ***** válasza:

28 évesen akartam és 22 évesen szültem! Megtaláltam az az embert akit imádok a mai napig is! Megismertem és késznek éreztem rá magam!

Aztán megmondták hogy nincs sok időm gondolkozni a gyerekvállaláson sajnos! Megadta a kezdőlökést! fél évre rá már gyógyszerekkel és kezeléssel várandós voltam! Itt horkol mellettem a Fiam, IMÁDOM!!! Még egy gyereket biztos szeretnék, de ha kettő három sikerülne az se lenne akadály (persze ha az anyagi körülményeink is ilyenek maradnak!!)

2011. szept. 6. 14:51
 49/52 anonim ***** válasza:

Ha minden ideálisan alakult volna, már minimum 1 éve anyuka lennék.

Nyár elején vettünk lakást, és az ezzel kapcsolatos költségek eléggé magasak (hitel). 2 év műlva lejár az enyém, talán akkor szeretnék szülni. Így jó pár 10 ezerrel több maradna a zsebünkben.

Addig én még szeretnék egy tuti munkahelyet (lehetőleg multinál), ahonnan anyagilag jó elmenni szülni. A mostani munkahelyemem inkább leépülök szellemileg, mintsem kihasználom a diplomám.

Ha hamarosan sikerülne egy ilyen munkahelyet találnom, akkor 29 évesen már szívesen szülnék. Sokszor már most is látom magamon a kapuzárási pánik tüneteit, de általában véve élvezem az életet, bulizom, vásárolgatok, ezzel elűzom a kisbaba körüli gondolataim még egy rövid ideig.

26N

2011. szept. 6. 14:56
 50/52 anonim ***** válasza:
24 vagyok,1éve derült ki, hogy mégis csak lehet majd gyermekem.Elkezdtem pánikolni és rájöttem, hogy 27-28 évesen sezretnék:) Mindenképp 30.szülinapom előtt! Viszont előbb egy társ kéne....
2011. szept. 6. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!