És az ideálishoz képest ti mikor szültetek? Szerintetek nem volt túl korán, vagy későn?
Anny olyat olvasok itt, hogy 20-22 éves lányok terhesek. Én nem tudom, ők hogyan jutottak el idáig. Persze nem ismerem a körülményeket, de szeretném én is úgy érezni, hogy kész vagyok rá. Pedig nagyon messze vagyok tőle. Az egyetlen, ami megvan, az az apajelölt :)
Én 19 leszek most 26-án. Örülnék, ha olyan 25 és 30 között minden lehetőség megadatna rá, hogy lehessen gyerekem. Korábban nem merném bevállalni, maximum ha gazdag lenne a párom, és nagyon komolynak tűnne a kapcsolat.
De ki tudja, mikor gondolom meg magam? A jelenlegi álláspontom viszont ez.
2011. jún. 17. 17:13
22/52 anonim válasza:
26 vagyok, ideális esetben jobb lett volna, ha 28-29 körül tudok szülni, de most úgy néz ki, hogy legkorábban 35 körül jön el az az időszak..
2011. jún. 17. 17:15
23/52 anonim válasza:
24 vagyok! Még a gondolattól is hogy megállapodok, vagy babát szülök rosszul vagyok!
Élvezem az életet és nám vágyom ilyen fajta kötöttségekre.
30éves korom körül szeretnék szülni. Elöbb semmiképp!
2011. jún. 17. 17:17
24/52 anonim válasza:
Én olyan 26 körül. Most vagyok 23 éves, még egy év az egyetemből, aztán legalább 2 év meló és aztán.
2011. jún. 17. 17:20
25/52 anonim válasza:
Én most 22éves vagyok,és nem tervezek még egyáltalán babát. Tanulok még,nincs párom,nincs meg az anyagi háttér se. Ahogy ismerem magam, ameddig karrierben nem érem el céljaim gyermek szóba se jöhet. Ehhez pedig kell minimum 10 év. Szerintem akkor se leszek lekésve semmiről.:)
2011. jún. 17. 17:52
26/52 anonim válasza:
Nem szeretnék szülni.
2011. jún. 17. 18:06
27/52 anonim válasza:
En 22 evesen szultem, a masodikat 27 eves koromra tervezem. Kerdezted, hogy hogy szulnek ilyen fiatalon. Szerintem szinte mindenkinek idosebb a ferje, aki 20 eves kora korul szul vagy szakmat tanultak es azert tudtak koran sajat labukra allni. Az en ferjem is idosebb jo par evvel, igy tudtunk gyereket vallalni, mikor en fiatal voltam.
2011. jún. 17. 18:07
28/52 anonim válasza:
Tényleg benne van, hogy hány éves az apajelölt. Például én párom 28 éves.
2011. jún. 17. 18:12
29/52 anonim válasza:
Igen, ez tényleg nagyban részt vesz a döntésben, lehetőségekben, mert nem mindegy hogy az ember párja pályakezdő, mint ő, vagy fix munkakörös.
2011. jún. 17. 18:19
30/52 anonim válasza:
28-33
Előbb semmiképpen. Anyagiak meg vannak, apajelölt meg van, menyasszony vagyok. Hamarosan költözünk. DE élni akarok! :) 5 éve vagyunk együtt! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!