Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban szeretnétek...

Hány éves korban szeretnétek szülni?

Figyelt kérdés

Hány évesen ideális szerintetek?

És az ideálishoz képest ti mikor szültetek? Szerintetek nem volt túl korán, vagy későn?

Anny olyat olvasok itt, hogy 20-22 éves lányok terhesek. Én nem tudom, ők hogyan jutottak el idáig. Persze nem ismerem a körülményeket, de szeretném én is úgy érezni, hogy kész vagyok rá. Pedig nagyon messze vagyok tőle. Az egyetlen, ami megvan, az az apajelölt :)

23/L

2011. jún. 17. 16:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Én már szeretnék, de most egyelőre nem úgy alakulnak a dolgaim (nincs munkám, és a kapcsolatomnak is vége lett). Azért harminc előtt jó lenne, ha összejönne. :)

23L

2011. jún. 17. 17:07
 12/52 anonim ***** válasza:
79%
30 éves korom után akartam mindenképpen, 29 évesen "becsúszott", úgyhogy nem sokkal a 30. szülinapom előtt szültem. Nem bántam meg, de még nem terveztem volna.
2011. jún. 17. 17:07
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

19/L

én 24 évesen szeretném az elsőt:):)

2011. jún. 17. 17:08
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy kettőt szeretnék, az elsőt mindenképp 30 éves korom előtt. A másodikat még 35 éves korom előtt, utána már nem nagyon akarok szülni, szerintem elég kockázatos... Jelenleg 21 éves vagyok, de még nincs párom és főiskolára járok.
2011. jún. 17. 17:09
 15/52 anonim ***** válasza:
86%
Úristen... 24 vagyok, majd úgy kb. 33 körül, de nem szakad meg a szívem ha későb.. engem anyum 32 évesen szült, és veri fiatalságban a 10 évvel fiatalabbi anyukákat. Nem az anyagi háttér miatt, hanem én 13 évig gondoztam úgy egy kutyát, mintha a gyerekem lenne. Borzasztó nehéz, és kimerítő...
2011. jún. 17. 17:10
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Épp már meglenne hozzá minden, de még mostanság mégsem. 23 éves vagyok. Régebben azt mondtam, vagy "korán", 20 évesen akarok gyereket, vagy 28-30. Az utóbbi maradt.
 17/52 anonim ***** válasza:
79%
Magamat már most is késznek érzem rá, lelkieleg úgyérzem felnőttem, megérettem hozzá, nemsokára már végzek az egyetemen is és nekem is lenne stabil lakásom. De sajnos anyagi háttér még így is igen csekély lenne hozzá, mivle még önálló lakásunk sincs (szülőknél lakunk), plusz a párom még korainak tartaná, hiszen még eljegyzés sem volt.. Szerintem még az eljegyzés is odébb lesz (pedig már több mint 3 éve együtt vagyunk) így a baba minimum 25 éves koromig még várat magára..:( (L21)
 18/52 anonim ***** válasza:
88%

32 vagyok, de amíg nincs lakás, addig nem szabad gyereket vállalni. Főleg hogy "apajelölt" sincs hozzá, ugyanis nem apajelöltet keresek, hanem társat, akivel családot alapíthatunk. Az apajelölt keresés és dátumra tervezett gyerekvállalás a csonkacsaládok millióit hozza létre. Ez sokaknak megfelel, én ilyet nem szeretnék.

Nem szeretnék kérdés az ügy sajnos.

2011. jún. 17. 17:11
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

En keson ertem meg az anyasagra. Nem az anyagiak tartottak vissza (26 eves voltam amikor sajat hazba koltoztunk a ferjemmel es mindketen jol kerestunk) hanem inkabb ugy ereztem nem vagyok meg kesz ra. Imadtunk kirandulni, vilagot latni, nyaralni, bulizni es elveztuk a agondtalan eletet. Olyan 29 eves lehettem amikor azt mondtam, hogy sok mindent lattam, van rengeteg gyonyoru ev es emlek mogottunk es feljebb kene lepni egy lepcsofokot. Ekkor ereztem ugy, hogy valami hianyzik az eletembol, valami nem teljes. :) Csaladot szeretnek, anya szeretnek lenni. 31 eves voltam amikor megszuletett a kisfiam. Oszinte leszek, igy visszagondolva, hamarabb kellett volna. :) Batran ki merem jelenteni, hogy az utazasok, bulizasok, hatartalan romantikazasok ellenere eletem legboldogabb idoszakat megis most elem. :) 16 honapos a kisfiam.

Egyebkent, mindenkinel mas az idealis. Ez nagyon sok mindentol fugg.

20/52 anonim ***** válasza:
79%

19-25 év körüli időszakra tervezem. Biztos anyagi háttér, illetve az apajelölt már megvan. :)

Túl korán szerintem a 16-17 éves kor van+ az előtte lévő 2.3 év. De persze ez attól is függ, hogy ki mennyire érett, lehet, hogy valakinek még 40 évesen sem kéne gyereket vállalnia.

túl késő szerintem 45 éves kor felett, akkor már több kockázattal is jár, persze akkor lehet szülni, csak jobban oda kell figyelni a dolgokra, mint ha valaki fiatalon esik teherbe.

18L

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!