Hány éves korban szeretnétek szülni?
Figyelt kérdés
Hány évesen ideális szerintetek?
És az ideálishoz képest ti mikor szültetek? Szerintetek nem volt túl korán, vagy későn?
Anny olyat olvasok itt, hogy 20-22 éves lányok terhesek. Én nem tudom, ők hogyan jutottak el idáig. Persze nem ismerem a körülményeket, de szeretném én is úgy érezni, hogy kész vagyok rá. Pedig nagyon messze vagyok tőle. Az egyetlen, ami megvan, az az apajelölt :)
23/L
2011. jún. 17. 16:57
51/52 anonim válasza:
Régen úgy terveztem, 24 évesen leszek anya. Körülbelül akkor lenne ideális szerintem, főleg egészségi szempontból.
Most viszont már nem tudom, mi lesz, mert jövőre harminc leszek. Talán még öt év? Jó lett volna előbb, jó lett volna, ha minden máshogy alakul.
52/52 anonim válasza:
Nem tudom.. előbb a szerelmet szeretném megtalálni.. viszont szívesen szülnék két kis apróságot... egyiknek Fanni, másiknak Marci lenne a neve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!