Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek szülni, mert félek...

Nem merek szülni, mert félek kiszolgáltatottá válni (gyed/s miatt). Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

félek, hogy kiesik a keresetem, mert hiába keres félmilliókat a párom, semmiben nem segít.

próbáltam ezt megbeszélni vele, ő azt mondja, a te pénzed az én pénzem; viszont amikor bármit meg akarok venni magamnak (a saját pénzemből) azt is vagy előre megtiltja (ne szórjam a pénzt alapon) vagy rámfogja, hogy szórom a pénzt.

viszont 33 évesen csak jönnie kellene már az elsőnek!

2011. jún. 26. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy egy komoly, elkötelezett kapcsolatban, ahol ráadásul babáról is szó van, nincs enyém-tied leosztás. Ne haragudj, de nem csak nem szülnék, nem mernék szülni egy ilyen férfinak. Önző és egocentrikus jellemre vall.
2011. jún. 26. 19:52
 12/82 anonim ***** válasza:

Jaaaa.... Hát de így se sokkal jobb a helyzet.

Az én férjem kérés nélkül bármit megvesz nekem, amire szükségem van. Persze, ne ilyenekre gondoljatok, hogy sírok a műkörmökért, meg a szolibérletért, de tudom, hogy ha mondanám a férjemnek, még azokat is megvenné. Ő mindig azt mondja, hogy mindent meg szeretne adni nekem, és a gyerekeinknek.

Én is dolgozok, van keresetem, de soha nincs nálunk az, hogy "ez az én pénzem, az meg a tiéd, gazdálkodj a sajátodból" .. én is ugyan úgy megveszem neki, amit szeret, mikor jövök haza a munkából, és egyértelmű, hogy nem kérjük vissza az árát!! El sem tudnám képzelni, hogy számon tartsuk, ki mennyit költ a másikra!!! Én is ugyan úgy fizetek az ő kártyájával, ha épp arról van szó..és ő is az enyémmel...Amelyik épp a kezünkbe akad. Igazából mondhatjuk azt is, hogy 2 darab közös kártyánk van. :)

2011. jún. 26. 19:52
 13/82 A kérdező kommentje:

ez nem szeret, vagy nem szeret kérdése

ha azt nézzük, szeret, csak a maga módján

anyagiakban smucig csak tőlem, mert én felnőtt ember vagyok alapon

régebben mondott olyat, hogy sajnálja tőlem a pénzt

ezt vissza mondtam neki, ezért már azt használja, hogy az én pénzem a tiéd is, de az igazság, hogy ez totál nem így van

2011. jún. 26. 19:57
 14/82 anonim ***** válasza:
76%
Azt hiszem, bár megértem, hogy úgy érzed, hogy sürget az idő, én megpróbálnék olyan társat találni, akinek egészséges elképzelése van a családról. És ha kb. 2 évet csúszna is a 'baba-projekt' megérné nekem, hogy a további életemben egy gondoskodó férjem lenne.
2011. jún. 26. 19:58
 15/82 A kérdező kommentje:

de az igazság az, hogy egyre kevesebb energiát érzek magamban, egyre fáradtabb vagyok stb

és nincs garancia arra, ha elhagynám, mástól 2 éven belül lenne gyerekem, vagy egyáltalán komoly kapcs-m, tekintve, hogy egyre rondább is vagyok a szó szoros értelmében, olyan hirtelen lett az arcom is egy földcsuszamlás, szinte egyik napról a másikra

2011. jún. 26. 20:01
 16/82 anonim ***** válasza:
Na ne itélkezz magad felett, ha "ronda" lettél csak is a pàrodnak köszönheted, mert nem vagy mellette boldog. Na én inkàbb kevesebb pénzû pasit keresnék, de nem maradnék egy ilyen egoistàval.
2011. jún. 26. 20:04
 17/82 anonim ***** válasza:
És ahhoz van energiád, hogy egy ilyen ember mellett éld le az egész életedet? Előbb-utóbb úgyis megelégeled ezt és válás lesz, és akkor már lehet, hogy tényleg túl késő lesz másvalakivel új életet kezdeni.
2011. jún. 26. 20:05
 18/82 anonim ***** válasza:
tejóég. tiéd a házimunka és még neked kell eltartani magadat is? és ha munkanélküli lennél kapnál enni? tényleg kiszolgáltatott lennél, jól látod. bocs, hogy ezt írom, de ha gyereket szülsz neki, simán el is veheti tőled, ha bármilyen ügyvédet meg tud fizetni, bárkit le tud fizetni...
2011. jún. 26. 20:05
 19/82 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjàl, de ez nem normàlis gondolkodàs, amiket leirsz. Sohasem késõ ùjra kezdeni.
2011. jún. 26. 20:06
 20/82 anonim ***** válasza:
Én is menekülnék a pasitól, amíg lehet. Sztem nem szeret eléggé téged-ahhoz meg főleg nem, hogy gyereket szülj neki... gondold el, mi van, ha együtt maradtok, és történik veled vmi...
2011. jún. 26. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!