Miért van, hogy 30-as nők nem mernek szülni,16 évesen meg eltántorítani se lehet?
Én 16 évesen nagyon szerettem volna egyy kisbabát. Elég sz*r családi hátterem volt, vágytam a szeretetre, az ölelésre és arra, h valaki vágyjon az én szeretetemre és ölelésemre. Fejben mindent elrendeztem a meg nem fogant gyermekemnek. Pl. volt egy nagy ruháskosár, gondoltam az jó lesz kiságynak. Hát, igen, kb nekem akkor addig terjedt az agyam, h kisbaba, arra nem gondoltam, h nőni is fog. Szerencsére nem volt fiú a láthatáron, h apja is legyen a képzeletbeli gyermeknek. Most több mint 10 évvel ezek után, túl egy "csak nehogy teherbe essek" időszakon végre belátom, h mi kell egy gyermeknek. Tudom, h ezt akkor nem tudtam volna megadni és, h milyen naiv voltam. Ma már majdnem minden készen áll egy baba fogadására, csak még 1 évet kell várnom, munkahelyi okból.
Amúgy egy volt osztálytársam hasonló okokból, mint én vágyott egy kisbabára, lett is neki 16 évesen. 21 évesen egy elvált nő lett belőle, akitől az apa még el is szedte a gyereket csak, h bántsa őt. Akkor már belátta, h rosszul tette, amit tett. Mondta is nekem. Nagyon depressziós lett, hiányzott neki a gyermeke.
16 évesnek nem kell eltartani a gyerekét öt és a gyereket is eltartják.
30 évesen az ember már tudja milyen eltartani magát milyen az ha nem eszik amig be nem fizeti a számláit, ilyenkor már lelkileg is tudod mekkora felelőség.
Amikor én voltam 16, több barátnőm is terhes lett, meg is szülték.
Én is azt hittem akkor, hogy lesz majd gyerekem 20-25 évesen. 30 vagyok, már nem akarok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!