Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha anyámék Csernobi...

Mit tegyek ha anyámék Csernobilba akarnak menni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy apám meg anyám kitalálta hogy nézzük meg Csernobilt.Én irtózom ettől a kirándulástól.Semmi kedvem oda menni ahol több száz ember meghalt,ráadásul kiránduló zónává is tették.(Jobb fogalmazás nemjutott eszembe).Mert ma sajnos már pár ember halálából is pénzt húznak.Én már százszor megmondtam hogy nem megyek,de azért is jöjjek mert nem hagynak itthon,és a barátnőmhöz se mehetnék át addig azt mondták.De nem akarok oda menni.Nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre de nem értik meg.Azt mondják nagyon érdekes lesz,de akkor sem szeretnék oda menni.Nem tudom mit tegyek.

17L

2011. jún. 6. 08:05
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
41%

azt mondanám, azt a pénzt, amit az utazásomra szánnak szeretném felajánlani ezeknek a SZENVEDŐ EMBEREKNEK SEGÍTSÉGŰL!! a kiváncsiskodás nem segít rajtuk.

a filmet csak a szüleid nézzék meg,40+:

http://www.youtube.com/watch?v=rvAJ_u3Q0Hw&feature=related

2011. jún. 6. 16:27
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, van nekem két fiam, egy 18 és egy 11 éves. Úgyis azt írtad,hogy főznél, akkor mi lenne, ha itt maradnál a fiaimmal és főznél nekik, én meg elmennék a szüleiddel Csernobilba? Egyébként engem is csak az tart vissza az utazástól, hogy nem bírom megfizetni. Végignéztem az összes filmet, utánaolvastam, stb., és nem félnék odamenni. Persze, nem másznék be a reaktor alá, sőt, a megolvadt cuccost sem fényképezném testközelből, de igenis Pripjaty, a környező falvak, az erdő, stb. érdekelne, és tudtommal az erőműhöz is odaengednek kb. 200 méterre, annyira alacsony a sugárzás. Ha meg semmiképp nem akarsz menni, szólj a szüleidnek, hogy nézzenek utána, beengednek-e téged, mert mielőtt megnyitották volna a zónát, és csak engedéllyel lehetett bemenni, 18 éven aluliakat nem engedtek be. Lehet, hogy most sem, hiába lett nyitottabb.
2011. jún. 6. 18:03
 43/60 anonim ***** válasza:
10%
Igen sajnos ide is jött abból az esőből,tudom ,de ne hülyézz már le azért mert nem tartom normálisnak aki ilyen helyre menne kirándulni.Ennyi hülyét,menjenek Erdélybe ha történelmi helyszínt akaranak látni,ne Csernobilba.De úgyis én leszek megkövezve.
2011. jún. 6. 18:09
 44/60 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy nem téged akarlak bántani ;)
2011. jún. 6. 18:41
 45/60 anonim ***** válasza:
48%

"Szerinted cserrnobilba menni kirándulni gyerekkel,egyedül,mi ha nem ostobaság és felelőtlenség?"

Sokkal kisebb "ostobaság" mint felnevelni egy nagyváros közepén, repülőre ültetni vagy engedni, hogy egészségtelen kajákat egyen.

Sőt annál is kisebb ostobaság, mint véleményt alkotni tök ismeretlen emberekről (az "ostoba szülők"), olyan dolgok alapján amiről gőzünk sincs. (Pl, hogy mekkora a sugárfertőzés a turisták által látogatható helyeken és, hogy MI is az a sugárfertőzés, mikor, hogyan, mennyire ártalmas, mert a megjegyzéseid alapján te ezekkel nem igazán vagy tisztában)

2011. jún. 7. 14:40
 46/60 anonim ***** válasza:
13%
Oké ostoba vagyok,ti meg menjetek családustul mind csernobilba.
2011. jún. 7. 18:38
 47/60 anonim ***** válasza:
72%
Azé' rendesen bele van sulykolva az emberekbe... egy mondat jut eszembe: Garrison bácsi: Gyereke a drog rossz. OK de miért? hát őőőőő... na ugyan ez van nagyon sok embernél... Persze vannak dolog, amik valóban rosszak: Drog, AIDS, meg még sorolhatnám. DE vannak dolgok amik oktalanul vannak felnagyítva, és oktalanul elfelejtve. Energiaital, szilikát épületek, kompozit anyagok amit nap mint nap fogdosol... sugárzás: Ne hogy röntgengép alá feküdj mert a lemenő fölmenő összes rokonod, kínhalált hal. sekélyes emberek sekélyes gondolkodással. Nem tud, nem akar a dolgok mögé látni. Tudhatnék ezer példát mondani ki olyan mint teeee, aki azt gondolja ami drága az jó is, aki bent a munkahelyén salátát zabál egészséges életmódját mutogatva: otthon meg pacal van zsíros kenyérrel meg nokedlivel.
2011. jún. 7. 23:41
 48/60 anonim ***** válasza:
25%

Úgy tűnik nem oknélkül mondják,hogy a magyar a legostobább nép.

Ha eltörik a lábad megröntgenzik,igen az is sugárzik így van stb,teli vagyunk méreggel amúgy is,nem hinném hogy létszükséglet Csernobilba menni kirándulni,főleg gyerekkel nem.Ha meg utána rákos lesz,viselje a következményét.Aki hülye az...

Ez olyasmi mint amikor elviszi a babakocsis kölkét(mert nem bír a p*csáján ülni)a hülye szülő a tüzijátékra stb-re ahol csecsmőknek semmi helye,de ha baj történik ,beperli a szervezőket...

Lehet engem is lepontozni.

2011. jún. 7. 23:56
 49/60 anonim ***** válasza:
51%

Tudhatnék ezer példát mondani ki olyan mint teeee, aki azt gondolja ami drága az jó is, aki bent a munkahelyén salátát zabál egészséges életmódját mutogatva: otthon meg pacal van zsíros kenyérrel meg nokedlivel.

Bocsi de utálom a pacalt,és nem zabálni hanemm enni szoktam.Nem is imersz,úgy hogy szerintem foglalkozzál a saját életmódoddal.Hogy egyeseknek itt mekorra a pofájuk.

2011. jún. 8. 00:01
 50/60 anonim ***** válasza:
57%

a lényeg:

Kedves Kérdező! Ne menj el! Árt a testednek-lelkednek.

És az ottani szenvedő embereknek sem segít ez.

(az utiköltsége felajánlható a betegek gyógykezelésére)

Menj a napfényes ragyogó tengerpartra!

Olvass értékes szépirodalmat, hallgass szép,

klasszikus zenéket.

Még alakul-fejődik tested-lelked, minden hatás beépül. Hogy majd boldog feleség és anya legyél valamikor.

Jó nyaralást, jó pihenést!

2011. jún. 8. 08:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!