Mit tegyek ha anyámék Csernobilba akarnak menni?
Az a helyzet hogy apám meg anyám kitalálta hogy nézzük meg Csernobilt.Én irtózom ettől a kirándulástól.Semmi kedvem oda menni ahol több száz ember meghalt,ráadásul kiránduló zónává is tették.(Jobb fogalmazás nemjutott eszembe).Mert ma sajnos már pár ember halálából is pénzt húznak.Én már százszor megmondtam hogy nem megyek,de azért is jöjjek mert nem hagynak itthon,és a barátnőmhöz se mehetnék át addig azt mondták.De nem akarok oda menni.Nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre de nem értik meg.Azt mondják nagyon érdekes lesz,de akkor sem szeretnék oda menni.Nem tudom mit tegyek.
17L
azt mondanám, azt a pénzt, amit az utazásomra szánnak szeretném felajánlani ezeknek a SZENVEDŐ EMBEREKNEK SEGÍTSÉGŰL!! a kiváncsiskodás nem segít rajtuk.
a filmet csak a szüleid nézzék meg,40+:
"Szerinted cserrnobilba menni kirándulni gyerekkel,egyedül,mi ha nem ostobaság és felelőtlenség?"
Sokkal kisebb "ostobaság" mint felnevelni egy nagyváros közepén, repülőre ültetni vagy engedni, hogy egészségtelen kajákat egyen.
Sőt annál is kisebb ostobaság, mint véleményt alkotni tök ismeretlen emberekről (az "ostoba szülők"), olyan dolgok alapján amiről gőzünk sincs. (Pl, hogy mekkora a sugárfertőzés a turisták által látogatható helyeken és, hogy MI is az a sugárfertőzés, mikor, hogyan, mennyire ártalmas, mert a megjegyzéseid alapján te ezekkel nem igazán vagy tisztában)
Úgy tűnik nem oknélkül mondják,hogy a magyar a legostobább nép.
Ha eltörik a lábad megröntgenzik,igen az is sugárzik így van stb,teli vagyunk méreggel amúgy is,nem hinném hogy létszükséglet Csernobilba menni kirándulni,főleg gyerekkel nem.Ha meg utána rákos lesz,viselje a következményét.Aki hülye az...
Ez olyasmi mint amikor elviszi a babakocsis kölkét(mert nem bír a p*csáján ülni)a hülye szülő a tüzijátékra stb-re ahol csecsmőknek semmi helye,de ha baj történik ,beperli a szervezőket...
Lehet engem is lepontozni.
Tudhatnék ezer példát mondani ki olyan mint teeee, aki azt gondolja ami drága az jó is, aki bent a munkahelyén salátát zabál egészséges életmódját mutogatva: otthon meg pacal van zsíros kenyérrel meg nokedlivel.
Bocsi de utálom a pacalt,és nem zabálni hanemm enni szoktam.Nem is imersz,úgy hogy szerintem foglalkozzál a saját életmódoddal.Hogy egyeseknek itt mekorra a pofájuk.
a lényeg:
Kedves Kérdező! Ne menj el! Árt a testednek-lelkednek.
És az ottani szenvedő embereknek sem segít ez.
(az utiköltsége felajánlható a betegek gyógykezelésére)
Menj a napfényes ragyogó tengerpartra!
Olvass értékes szépirodalmat, hallgass szép,
klasszikus zenéket.
Még alakul-fejődik tested-lelked, minden hatás beépül. Hogy majd boldog feleség és anya legyél valamikor.
Jó nyaralást, jó pihenést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!