Mit tegyek ha anyámék Csernobilba akarnak menni?
Az a helyzet hogy apám meg anyám kitalálta hogy nézzük meg Csernobilt.Én irtózom ettől a kirándulástól.Semmi kedvem oda menni ahol több száz ember meghalt,ráadásul kiránduló zónává is tették.(Jobb fogalmazás nemjutott eszembe).Mert ma sajnos már pár ember halálából is pénzt húznak.Én már százszor megmondtam hogy nem megyek,de azért is jöjjek mert nem hagynak itthon,és a barátnőmhöz se mehetnék át addig azt mondták.De nem akarok oda menni.Nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre de nem értik meg.Azt mondják nagyon érdekes lesz,de akkor sem szeretnék oda menni.Nem tudom mit tegyek.
17L
mi is idén nyárra tervezzük
nem irnád le mivel és hogy mennek (mentek)?
Most attól, hogy homokba dugod a fejed, még nem lesz jobb. Ez igenis a történelem egyik része, és eléggé közvetlen hatással voltam Magyarországra is. Ahhoz, hogy össze tudd rakni manapság az ok-okozati összefüggéseket, ismerned kell az ország múltját, hogy tudj következtetni.
Minket is az öcsémmel rengeteg helyre vittek a szüleink (Terror Háza, 1.000.000+1 múzeum, emlékművek, templomok, stb...), sok olyan dolgot láttunk, amik morbidok voltak (és még pénzbe is került), és mégis mind a ketten egészséges lelkivilágú, érdeklődő, világra nyitott emberek lettünk. Csak arra szeretnék kilyukadni, hogy semmi bajod nem lesz attól, hogy elmentek Csernobilba.
Azért más elmenni a Terror házába és más elmenni Csernobilba
Mi van ha egyszer bejelentik még se olyan biztonságos látogatni .Gondolom a kérdező se azért aggódik hogy hazamegy és kihullik a haja .Szerintem nem azért nem akar Csernobilba mert ő lázad hanem azért benne van a félsz.
NE MENJ! Nem tudom, milyen ostoba ötlet: de egy 17 éves lányt, aki majd szép egészséges gyermekeket akar a világrahozni - nem lehet egy potenciális veszélynek kitenni!!!!
(Mondd el nekik: egyetlen rövid röntgen a terhesség elején: biztos nagy bajt okoz a magzatnak, betegséget,
halált. Most rajtad akarják kikisérletezni, hogy az idő hogyan hat erre? hogy 4-5 év múlva vajon hat-e még?)
Attól még részvéttel lehet gondolni az ottani áldozatokra, és küzdeni a felelőtlenség ellen- nem kell ahhoz odadugni az orrunkat!
menj a tengerpartra, ragyogó színei szépítik a bontakozó lelkedet- testetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!